Meer glamour op je tv met TLC
Terug naar de blog

Meer glamour op je tv met TLC

05/02/2018 Zenderaanbod

Het wachten is voorbij en we zijn zeer enthousiast om deze bijzondere zender met jullie allemaal te delen. Voor alle veeleisende bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en trendsetters, vanaf nu geniet je van een geweldige mix van entertainment en originele programma's bij onze nieuwe zender TLC.

Nu beschikbaar op nummer 30, brengt TLC inspirerende verhalen van gewone mensen die een bijzonder en soms een beetje over the top leventje leiden. TLC, dat is het echte leven, maar dan net even anders bekeken.

TLC is beschikbaar vanaf Basic Light en kijk je via onze interactieve decoders van het type MZ-101 en MP-201, maar vergeet zeker niet je toestel te verbinden met het internet. En als je helemaal wilt TLC binge-watchen, kan je 'm ook nog eens live kijken op al je schermen via onze Live TV app.

Say Yes to the Dress: Bridesmaids

Woensdag om 19u45

Twee bruiden maken de fout om hun bruidsmeisjes hun eigen jurk te laten kiezen. Lori en haar team grijpen in zodat de trouwpartijen niet op een bonte vertoning uitdraait.

Say Yes to the Dress


90 Days To Wed: Before the 90 Days

Zaterdag om 21u00

Kan je verliefd worden op iemand die je alleen online kent? Zes Amerikanen die denken hun ware liefde gevonden te hebben, vliegen de wereld over voor een eerste ontmoeting.

90 Days To Wed: Before the 90 Days


Long Island Medium

Zondag om 20u10

Theresa Caputo is een doodgewone moeder op Long Island, behalve dan dat ze met de doden praat. Ze heeft al veel sceptici overtuigd en heeft ondertussen een wachtlijst van meer dan twee jaar.

Long Island Medium


Will & Grace

Zaterdag 13 februari 20u30

Elf jaar na de laatste aflevering waren fans van "Will & Grace" niet zeker wat ze konden verwachten van het nieuwe seizoen. Gelukkig zijn Will, Grace, Karen en Jack niets veranderd in het afgelopen decennium, zoveel is duidelijk.

Will & Grace