Begin het nieuwe schooljaar met deze programma’s
Terug naar de blog

Begin het nieuwe schooljaar met deze programma’s

29/08/2019 Op tv

Het begin van het nieuwe schooljaar is de gelegenheid voor gloednieuwe tv-programma’s. Ook dit najaar worden er heel wat nieuwe seizoenen van onze Vlaamse topseries op je favoriete zenders uitgezonden. Hieronder vind je enkele topseries van VTM, VIER en Eén die je binnenkort op je scherm kan verwachten.

Op VTM

Make Belgium Great Again

De durver panelshow met Frances Lefebure is terug van weggeweest! Frances Lefebure had het afgelopen jaar een missie. Een geheime missie. Samen met een groep tv-makers probeerde ze van ons land een betere plek te maken. Is het leven hier dan zo slecht? Kijk naar Make Belgium Great Again dit najaar bij VTM.

Boer zkt. Vrouw de wereld rond

Wie stapt er in de schoenen van Romina en Jan? Dina Tersago en An Lemmens vliegen opnieuw de wereld rond om enkele boeren die in het buitenland werken en wonen, aan een Vlaams lief te helpen. Volg Boer zoekt vrouw de wereld rond vanaf 16 september.

De Code van Coppens

Spannende uitdagingen en straffe stunts: zo kennen we de broertjes Coppens! Maar nu gaan ze nog een stapje verder, samen met enkele andere bekende waaghalzen… Samen fratsen verzinnen, dat is dubbele pret. Dus timmerden de broertjes zèlf enkele kamers in mekaar vol wetenschappelijke puzzels en zotte proeven en vonden ze bereidwillige bv’s die de uitdaging wilden aangaan. Bom ontmantelen in een fictieve bankkluis, of de wereld redden van een epidemie? Kunnen ze! Of ook niet… Kom het te weten dit najaar.

 

Op VIER

The Battle

Een nieuw programma in het vizier! We volgen Gert en James tijdens een show met livepubliek waarbij ze uit hun comfortzone worden gehaald om verschillende aartsmoeilijke uitdagingen te volbrengen. Van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogte tot next level hersentraining. Kijk dit najaar naar The Battle als je benieuwd bent hoe zij het ervan af brengen.

Gert Late Night

De jacht van Gert is back. Ons favoriete laatavondprogramma start dit jaar zijn derde seizoen en zal even sterk zijn als de voorbije edities. Samen met medepresentator James Cooke zorgt Gert vanaf zijn boot voor nieuws, entertainment en een staaltje humor op jouw late avonden in de zetel. Vanaf 2 september elke werkdag om 21u30 op VIER.

Dancing with the stars.

Eén, twee, drie? Iedereen klaar voor de hipste en modernste danspasjes? Wij wel! In deze uitdagende show loodsen Gert Verhulst en sidekick Kat Kerkhofs bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Mis geen enkele aflevering dit najaar.

 

Op Eén

Donderen in Keulen

Jouw favoriete quiz op één! Sven de Leijer neemt de touwtjes in handen en komt dit najaar met zijn eerste gloednieuwe quizprogramma. Mensenkennis en feitenkennis zijn hier belangrijke factoren om de eindstreep te behalen. Kijk Donderen in Keulen vanaf 8 september elke donderdag om 20u op Eén.

Kamp Waes

Zal Kamp Waes, Wouters vs. Waes overtreffen? Tom Waes laat dappere kandidaten deelnemen aan een nieuw project waarin ze het opnemen tegen Tom Waes in de loodzware proeven van de Special Forces van het Belgisch leger. Kamp Waes laat de kandidaten kennismaken met het strafste team uit het Belgisch leger en met de fysieke en mentale uitdagingen die zij ervaren. Later dit najaar op Eén.

Merci voor muziek

Deze nieuwe show wordt gepresenteerd door Bart Peeters en Nora Gharib en staat in teken van de gewone Vlamingen die ze verrassen, bedanken en troosten met muziek. Volg “Merci voor muziek” vanaf 5 september elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

 

Raadpleeg onze Tv-gids voor nog meer programma's in het najaar. 

Veel kijkplezier!