Ontdek onze promo's in de filmcatalogus
Terug naar de blog

Ontdek onze promo's in de filmcatalogus

27/06/2019 Zenderaanbod Goed om te weten

In onze filmcatalogus kan je een uitgebreid aanbod aan allerlei films ontdekken. Maar had jij onze interessante promo’s al gezien? Elke maand verschijnen er verschillende promo’s op films in de filmcatalogus. Een film die je voordien aan de prijs van €4,99 kon bekijken, huur je nu voor maar €2,99. Onze promofilms herken je aan de rode “promo”-tag.  We lijsten hieronder de top 5 promo’s van de maand op zodat jij met extra veel popcorn van de beste films in ons aanbod kan genieten.  

Promo #1. The Guest

Onlangs ontslagen uit het leger belt soldaat David op een dag spontaan aan bij de rouwende familie Peterson. Als vermeend voormalig oorlogskameraad van hun oudste zoon Caleb, en onder het voorwendsel diens laatste wens te eren door na te gaan hoe het gesteld is met zijn nabestaanden, verkrijgt David toegang tot het huis. Hij lijkt de perfecte gast te zijn, maar na een reeks eigenaardige gebeurtenissen ruikt tienerdochter Anna onraad. Voor ze het goed en wel beseft zal ze alles in het werk moeten stellen om jongere broer Luke te behoeden voor gevaar, wanneer blijkt dat David minder nobele beweegredenen heeft. Huur THE GUEST voor de voordelige prijs: €2,99.  

Promo #2. Familie Kruys

Bekijk het volledige eerste seizoen van Familie Kruys via Moviemax. Bette Kruys is een alleenstaande vrouw van 46 die het geluk in de liefde maar niet kan vinden. Als styliste van een befaamd bedrijf leeft ze voor haar werk, tot ze de aannemer Johan tegenkomt. De twee beginnen met daten en hoewel ze uit totaal verschillende milieus komen, slaat de vonk toch over. De broer van Bette, Kirk, is getrouwd met Morten  en zit thuis met een burn-out. Alles is hem teveel en hij steunt volledig op Bette. De twee krijgen een schok te verwerken wanneer hun vader Thomas  hen voorstelt aan zijn verloofde, de 29-jarige Ruxandra. Ze zien dat hun vader gelukkig met haar is, maar zijn haar motieven om met hem te trouwen wel in de haak? Huur FAMILIE KRUYS voor de voordelige prijs: €2,99.  

Promo #3. Exodus

‘Exodus: Gods and Kings’ vertelt over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. De film brengt het verhaal van Mozes, als hij in opstand komt tegen de Egyptische farao Ramses. Om te ontsnappen uit het door dodelijke plagen geteisterde Egypte, begint Mozes samen met 600.000 slaven aan een monumentale reis. Huur EXODUS voor de voordelige prijs: €2,99.  

Promo #4. Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje (NL)

Ribbit is een kikker die in tegenstelling tot andere kikkers niet graag op en neer springt en hij houdt al helemaal niet van water. Hij voelt zich daarom een beetje buitengesloten en zit vol met vragen over zijn leven. Daarom gaat hij samen met zijn beste vriend, een vliegende eekhoorn, op zoek naar zijn plaats in de wereld. Wanneer Ribbit per ongeluk wordt gehypnotiseerd, waardoor hij denkt dat hij een prins is gevangen in een kikkerlichaam, gaat hij op een spannend avontuur om een menselijke prinses te kussen. Ribbit ontdekt al snel dat het leven van een kikker zo erg nog niet is en dat de liefde van zijn leven altijd al binnen handbereik was. Huur PRINS RIBBIT: HET DAPPERE KIKKERTJE voor de voordelige prijs: €2,99.  

Promo #5. Mr Popper’s Penguins

Mr. Popper is een machtige New Yorkse zakenman die alles doet voor de zaak, maar weinig voor zijn familie. Maar op een dag wordt Tom Poppers leven op z'n kop gezet wanneer hij plotseling zes pinguïns erft. Het is niet makkelijk om voor de dieren te zorgen, maar gaandeweg gaat het steeds beter en leert hij ook het belang van familie en vrienden kennen. Maar kan hij de balans vinden tussen zijn privé- en zakenleven? Huur MR POPPER’S PENGUINS voor de voordelige prijs: €2,99.   TV VLAANDEREN wenst jou veel kijk plezier!