Onze favoriete films voor de herfstperiode
Terug naar de blog

Onze favoriete films voor de herfstperiode

26/09/2018 Op tv Zenderaanbod

Wist je al dat je bij TV VLAANDEREN de leukste films kan huren via onze uitgebreide filmcatalogus? Zowel thuis als onderweg, via de applicatie Live TV, kijk je waar en wanneer je wilt. Geen extra abonnement nodig om te kunnen genieten van onze filmcatalogus. Hij is vrij toegankelijk op je compatibele decoder, online op je pc en via de gratis optie Live TV in je huidig tv-abonnement. Zet de popcorn maar klaar want wij hebben zin in een lekker lui weekend. We zetten de was en de strijk opzij. Dit weekend is het marathon blockbusters kijken.

I Feel Pretty

Wanneer Renee tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als een van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven te halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

Cast: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski 

Regisseur: Abby Kohn 

Genre: Komedie 

Bij TV VLAANDEREN tot: 20/01/2019

Prijs: € 4,99

I-Feel-pretty-min

I, Robot

Del Spooner is een detectieve die zich vastbijt in een misdaad die door een robot zou kunnen gepleegd zijn. Naarmate hij zich meer in de zaak verdiept, ontdekt hij een vreselijke bedreiging voor de mensheid.

Cast: Will Smith, Bridget Moynahan, Bruce Greenwood 

Regisseur: Alex Proyas 

Genre: ActieScience Fiction 

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019

Prijs: € 2,99

I-robot-min


The Shape of Water

De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika rond 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

Cast: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon 

Regisseur: Guillermo Del Toro 

Genre: DramaRomantiek 

Bij TV VLAANDEREN tot: 7/12/2018

Prijs: € 4,99

The-shape-of-water-min

Get Out

Chris een Afro-Amerikaanse jongen, die met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie reist om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donker vriendje heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt erachter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford 

Regisseur: Jordan Peele 

Genre: Horror 

Bij TV VLAANDEREN tot: 01/07/2019

Prijs: € 3,99

Get-out-min

Robots

Doe je veiligheidsgordel om en schakel naar een hogere versnelling voor een hilarische, hartverwarmende komedie waar het hele gezin plezier aan beleeft! Met de hulp van zijn doldwaze mechanische vriendjes begint robot Rodney uit een klein dorpje aan het avontuur van zijn leven wanneer hij naar de grote stad trekt om er zijn dromen te verwezenlijken…

Cast: Ewan McGregor (Stem), Halle Berry (Stem), Mel Brooks (Stem)

Regisseur: Chris Wedge

Genre: Kinderen

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019

Prijs: €2,99

Robots-min

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!