Tijd voor nieuwe films en series in december 
Terug naar de blog

Tijd voor nieuwe films en series in december 

28/11/2022 Films & Series

De meest gezellige periode van het jaar is aangebroken! December is niet alleen een feestmaand,  het is ook de periode waarin we heel wat films en series toevoegen aan de Bibliotheek. Benieuwd wat Lionsgate+ dit jaar voor jou in petto heeft? Series van Lionsgate+ 

Survivor's Remorse (Seizoen 1 - 4)

Wanneer het jonge basketbaltalent Cam Calloway een miljoenencontract ondertekent, komt hij plots in de spotlights te staan. Maar beroemd zijn, dat is niet alleen rozengeur en maneschijn. Op zijn weg naar de top, moet hij ook verschillende tegenslagen verwerken. Met maar liefst 4 seizoenen ben je wel even zoet. Perfect bingewatch-materiaal voor de maand december!

All those things we never said 

Een paar dagen voor haar huwelijk verneemt Julia (Alexandra Maria Lara) dat haar vader, Michel (Jean Reno), plots overleden is. Ze had al lang ruzie met hem, en nu slaagt hij er weer in, zelfs als hij dood is, om haar leven op z’n kop te zetten. Al is dit niet de enige verrassing, want een tijdje later ontvangt ze een gigantische houten kist. En die kist, die bevat een robot die een exacte replica is van haar vader. Hij heeft zelfs zijn karakter en geheugen. Het is eventueel de manier om elkaar een tweede kans te geven, en om eindelijk de ruzie bij te leggen. Op 15 december ontdek je de eerste 3 afleveringen in de Bibliotheek. Daarna zal er telkens op donderdag een nieuwe aflevering klaarstaan. Films van Lionsgate+ 

Tyler Perry's a Madea Christmas (2013)

Madea helpt een vriendin bij het organiseren van een verrassingsbezoek bij haar dochter Lacey met kerst, aangezien Lacey dit jaar met Kerstmis niet bij haar moeder langs wil komen.Wanneer ze aankomen blijkt waarom dochter Lacey geen zin heeft in kerst dit jaar met de familie. Ze is namelijk in het geheim getrouwd met Connor, die ze leerde kennen op school. Al weten mama Eileen en Madea dit nog niet, want zij denken dat Connor Lacey’s werknemer is. Toch komen er al snel verschillende geheimen aan het licht… 

Anna Karenina 

Fan van prachtige oude theaters en eeuwenoude liefdesverhalen? Anna Karenina neemt je mee naar de high society van Rusland in de 19de eeuw. Anna Karenina (gespeeld door Keira Knightley), is getrouwd met Alexei (Jude Law), maar twijfelt aan haar huwelijk. Wanneer ze verliefd wordt op de knappe graaf Vronski, wordt haar leven volledig overhoop gehaald. 

Arrival

Op verschillende plekken op aarde arriveren er mysterieuze ruimteschepen. Wat ze hier doen, of wat ze juist willen, dat is nog niet duidelijk. Er wordt daarom een volledig onderzoeksteam op deze zaak gezet. Zij doen een poging om contact te leggen met de buitenaardse wezens. Ondertussen loopt de spanning hoog op tussen de verschillende landen, want is dit wel zo veilig? 

Ghostbusters (2016)

“Who you gonna call? Ghostbusters!”

Erin Gilbert en Abby Yates hebben in het verleden samen een boek geschreven over geesten. Zoveel jaren later, na elkaar lange tijd niet gesproken te hebben, worden ze terug samengebracht door een man die op zoek is naar hulp bij het bestrijden van geesten. Vervolgens besluiten ze om samen met Jillian een bedrijf op te richten, waarmee ze paranormale activiteiten onderzoeken en bestrijden. 

Les Misérables

We bevinden ons in Frankrijk, in de 19de eeuw. Jean Valjean werd, onder bepaalde voorwaarden, vrijgelaten uit de gevangenis. Hij wordt ondertussen wel voor een lange tijd achtervolgd door de agent Javert, die hem graag wil oppakken wegens oplichting. 

Wanneer Jean Valjean de zorg op zich neemt van Cosette, de dochter van alleenstaande moeder Fantine, verandert zijn leven voorgoed. 

Scott Pilgrim vs the World 

Scott is 23, woont samen met zijn beste vriend Wallace en speelt in zijn eigen band. Als de knappe Ramona V. Flowers in zijn stad komt wonen, is het voor Scott liefde op het eerste zicht. Er is slechts één probleem: hij moet eerst haar zeven slechte exen verslaan, vooraleer hij met haar een date kan regelen. Kijk je favorieten via APP TV van TV VLAANDEREN

APP TV, dat is tv kijken via internet. Geen kabels en gedoe dus! Bovendien kijk je de eerste 30 dagen volledig gratis. Kies hier je abonnement en start direct met kijken. 

We wensen je graag een betoverende en gezellige maand december toe!