TIPS OM VALENTIJN TE VIEREN
Terug naar de blog

TIPS OM VALENTIJN TE VIEREN

13/02/2020 Zo doe je dat Goed om te weten

Nog geen cadeau gevonden voor Valentijn? En het is bijna Valentijn?! Geen paniek! TV VLAANDEREN heeft voor jou de perfecte handleiding met dé meest creatieve en unieke tips om jouw Valentijn alsnog last minute te regelen.

LONDON WINNING

Trek je stoute schoenen aan en boek een last minute trip naar London. Voor minder dan 50 euro kan je gemakkelijk last minute tickets met de Eurostar boeken en jouw Valentijn weekend doorbrengen in Londen. Bezoek de leukste bezienswaardigheden of reserveer een etentje tijdens een boottocht op de Theems. Ben je eerder een “Ik kijk liever een filmpje thuis”-type? Tijdens Valentijn kan je verschillende romantische films op tv vinden én je in Engeland voelen. Of liever een beetje verder van huis? Waan je in ware American-stijl met de film Valentine’s Day op VIJF.

Valentine’s Day |  14.02.2020 | 20u35  | VIJF

DRIVE IN MOVIE

Toch meer zin in een film op het grote scherm? Waarom dan niet eens langs gaan bij een drive-in movie? Zit en relax in je auto samen met je geliefde partner en geniet van een open cinema met een van de voorgestelde films in dat weekend. Nog niet overtuigd? Een voorverkoop ticket kost maar €6 en je kan er drank aan de hand van sms-service verkrijgen aan €1,50. Valentine well spend.

BEWANDEL HET LIEFDESPAD

Met een romantische avondwandeling scoor je altijd. Sfeervolle wandeling met hapjes? Je kan wel overal op pad in België. Ga eens naar de website van jouw stad of gemeente en kijk of er wandelpadjes zijn uitgestippeld.

Kijk op zender TRAVEL XP of ECLIPS TV om jouw favoriete wandelpadjes te ontdekken.

SALSA DANSEN  

Neem het voorbeeld van Hanne en Quinten in Familie en boek een leuke salsa of flamenco dansles met je partner. Veel van deze initiatielessen zijn gratis en niet altijd op de dag van valentijn maar dan heb je alleszins een creatief en uniek cadeau om aan je partner te geven.

Familie elke werkdag van maandag tot vrijdag om 20u05 op VTM.

Met deze 5 tips ga je gegarandeerd een fantastische Valentijn tegemoet.

TV VLAANDEREN wenst jou een liefdevolle avond.