Geen vijgen na Pasen op tv deze week
Terug naar de blog

Geen vijgen na Pasen op tv deze week

09/04/2018 Op tv

We hebben een stralend weekend achter de rug en nu de tweede week van de paasvakantie aanbreekt, krijgen we "ei"ndelijk wat tijd om van al dat chocolade lekkers te bekomen (als dat ondertussen niet al gesmolten is natuurlijk). En aangezien niemand zin heeft in vijgen na Pasen, ontdek je hier welke programma's op tv je deze week via satelliet zeker niet mag missen.

Speed Kills

Maandag om 22u40 op Nat Geo Wild HD op nr. 33

We geloven graag dat we heer en meester zijn van snelheid, met snelle auto's, raketten en supersonische straaljagers. Maar de natuurlijke wereld raast deze hoog ontwikkelde technologie razensnel voorbij. Deze aflevering van Speed ​​Kills verkent de natuurlijke snelheid in de grootste woestijnen ter wereld. De zon is vijand nummer één, maar snel bewegen om de verstikkende hitte te overwinnen, is nog maar het begin.

Speed Kills


Blowing Up History

Dinsdag om 20u30 op Discovery Channel op nr. 24

Met behulp van CGI-animatie zien we hoe eeuwenoude bouwwerken "uiteen knallen", zodat we kunnen zien hoe ze zijn gebouwd. Vandaag herbouwen we de Chinese Muur.

Blowing Up History


Brabantse Pijl

Woensdag vanaf 15u30 op Eurosport 1 HD op nr. 81

Bert-Jan Lindeman mag dan een vrij onbekende wielrenner zijn, hij heeft al wel een etappe in een grote ronde gewonnen, de Vuelta, en is een van de Nederlandse kanshebbers in de Waalse klassieker. De Brabantse Pijl is een overgangsklassieker van het Vlaamse werk naar de Ardennen. Volg de 58e editie van deze wielerklassieker rechtstreeks op Eurosport 1 HD vanaf 15u30.

Brabantse Pijl


Deep State

Donderdag om 20u35 op FOX op nr. 21

'Deep State' is een gloednieuwe en razendspannende thriller-serie die je meteen vanaf het begin op het puntje van je stoel houdt. Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken. Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?

Deep State


Play

Vrijdag = filmavond

In je gratis filmcatalogus kiezen we deze week de Zweedse prent Play. Twee blanke jongens van een jaar of elf krijgen het in een winkelcentrum aan de stok met enkele zwarte tieners. Het twistpunt: een smartphone. Wat volgt is een ogenschijnlijk simpele maar diepgravende, zeer precieze parabel over de multiculturele samenleving, over ‘haves and have-nots’, racisme en omgekeerd racisme, groepsdruk en groepsdynamieken. Gebaseerd op ware gebeurtenissen door de Zweed Ruben Östlund, die eerder de arthousehit Turist regisseerde.

Play is nu gratis beschikbaar in je filmcatalogus. Bekijk 'm hier!

Play


90 Days to Wed

Zaterdag om 19u20 op TLC op nr. 30

Zes koppels gaan met een speciaal visum 90 dagen op reis naar de VS. Ze krijgen exact 90 dagen om te trouwen, anders moeten ze het land uit.


DuckTales

Zondag vanaf 18u 15 op Nickelodeon op nr. 43

DuckTales! Woo-oo! Ja hoor, ze zijn helemaal terug de DuckTales in deze herwerkte versie! Kwik, Kwek en Kwak gaan een verjaardagsfeest organiseren voor Dagobert. Maar het feestvarken verdwijnt en de gasten zijn niet wie ze lijken.

Ducktales


 

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma's van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma's én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.