Hoogtechnologische snufjes en tennissers op tv
Terug naar de blog

Hoogtechnologische snufjes en tennissers op tv

04/06/2018 Op tv

Wat je deze week zeker niet mag missen op tv: Extreme Engineering, Nazi Megastructures, onze favoriete film uit onze filmcatalogus en de finale van de mannen in Roland Garros. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Extreme Engineering

Dinsdag om 20u15 op Discovery op nr. 24

Laten we deze week beginnen op Discovery vanaf 20u15. Hier kan je volgen hoe ze skyscrapers, tunnels of bruggen maken. Nieuwsgierig hoe het allemaal te werk gaat op een gigantische werf? Extreme Engineering volgt de grootste projecten de hele wereld rond.

Extreme Engineering


Nazi Megastructures

Woensdag om 15u40 op National Geographic op nr. 25

Vervolgens raden we deze Britse documentaire reeks aan, over wapens en bouwwerken van Adolf Hitler tijdens de tweede wereldoorlog. Met behulp van authentieke beelden uit de oorlog worden er belangrijke gebeurtenissen en scenes nagespeeld.

Nazi Megastructures


Gone Girl

Donderdag= filmdag

Gone Girl gaat over een jong koppel. Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick zijn charmante vrouw, Amy, als vermist op. Wanneer de plotse verdwijning van zijn vrouw ongelofelijk veel aandacht in de media krijgt, wijzen alle bewijzen naar Nick zelf. Zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag zorgen ervoor dat iedereen zich hetzelfde begint af te vragen: Heeft Nick zijn eigen vrouw vermoord? Gone Girl is nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Gone Girl


Roland Garros: Finale Mannen

Zondag om 14u55 op Eurosport 1 HD nr. 81

Om de week mooi te eindeigen kijken wij vol spanning naar de finale van Roland Garros. Zal de Spaanse Raphael Nadel, nr 1 van de wereld, voor zijn 11de overwinning gaan in Parijs? Kijk op Eurosport vanaf 14u55.

Roland Garros: Finale Mannen

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


 

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.