4 tv-programma's die scoren deze week
Terug naar de blog

4 tv-programma's die scoren deze week

16/07/2018 Op tv

Het WK voetbal is voorbij, dus krijgen andere leuke programma's weer de tijd om voor jou een top tv-avond te scoren. Deze week op het programma: de meest hilarische redenen waarom Amerikanen naar het noodnummer ‘911’ bellen, Dora de avonturier en zoals elke week een nieuwe favoriete film uit onze filmcatalogus die je zeker niet mag missen. Deze week kijken we naar "22 Jump Street" met de one and only Channing Tatum.

Outrageous 911

Maandag om 18u00 op Investigation Discovery op nr. 28

Kijk naar de meest hilarische redenen waarom Amerikanen naar het noodnummer 911 bellen (112 voor België). Van een gefrustreerde meneer die geen wc-papier vindt in een supermarkt tot een vrouw die een Amerikaanse zwarte beer wilt reanimeren. Ontdek nog meer grappige verhalen, maandag om 18u00 op Investigation Discovery.

Outrageous 911


Dora

Woensdag om 14u35 op Nick Jr. Op nr. 38

Dora en Boots zijn op weg naar de grote muziekshow, maar dan rijdt de wagen met de instrumenten plots voorbij. Wat gaan ze nu doen? Dora is tweetalig opgevoed dus jonge kijkers kunnen ook hun eerste woorden Engels oppikken.

Dora


22 Jump Street

Vrijdag = filmdag

Na "21 Jump Street" komt "22 Jump street". Agenten Jenko en Schmidt gaan opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert de nerdy art-scene te infiltreren. De hilarische film "22 Jump Street" is nu beschikbaar in je filmcatalogus.

22 Jump Street


Body Bizarre

Zondag om 23u40 op TLC op nr. 30

Deze week eindigen we met Body Bizarre, een Amerikaanse serie over mensen die aan een zeldzame of mysterieuze aandoening lijden. Sommigen moeten een operatie ondergaan die zo complex is dat de overlevingskansen bijzonder klein zijn. Je ziet het zondag om 23u40 op TLC.

Dody Bizarre

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.