4 verkoelende tv-tips op de buis
Terug naar de blog

4 verkoelende tv-tips op de buis

23/07/2018 Op tv

De temperaturen blijven hoog en dit gaat gepaard met een paar regels. Veel water drinken, goed insmeren maar ook uit de zon blijven! De beste bescherming tegen de zon is op tijd de schaduw opzoeken. Vooral tussen 12u en 15u zijn de UV stralen zeer schadelijk. Weet je niet wat te doen? Dan biedt TV VLAANDEREN je de leukste tv-programma’s! Hier een paar toppers die je zeker niet mag missen.

Baby Daddy

Maandag om 18u10 op Fox BE op nr. 21

We beginnen de week met de komische serie ‘Baby Daddy’. Ben beleeft de verrassing van zijn leven wanneer zijn ex-vriendin, haar baby Emma voor zijn deur legt. Ben besluit de baby op te voeden, met hulp van vrienden en familie. Danny, de broer van Ben, is overbezorgd over de zwangere Riley, zijn buurmeisje. Ben verrast Riley met een dagje vrij en een wandeling in het bos.

Baby Daddy


Killer Instinct

Woensdag om 19u00 op Investigation Discovery op nr. 28

Onderzoeksjournalist Chris Hansen, brengt de waarheid achter de meest gruwelijke en complexe moorden van de afgelopen decennium aan het licht. Susan Bauer wordt dood aangetroffen in haar eigen huis nadat ze is bedreigd door de partner van een vriend. Wat is er gebeurd met haar? Chris Hansen zoekt het uit. Je ziet het woensdag om 19u00 op Investigation Discovery.

Killer instinct


Bedreigde Soorten

Vrijdag om 12u45 op Ketnet op nr. 12

Veel te warm buiten? Zoek binnen wat verfrissing op en geniet van deze animatieserie over de wilde avonturen van een konijn, een eekhoorn en een zeemeeuw.

Bedreigde Soorten


Fury

Zondag = filmdag

We eindigen de week met een film uit onze filmcatalogus. Sergeant Wardaddy (Brad Pitt) heeft de opdracht kregen om met vier soldaten op een dodelijke missie te gaan in een Sherman tank achter de vijandelijke linies. Met een beperkte manskracht en wapens proberen Wardaddy en zijn mannen het hart van Nazi-Duitsland te treffen. Je ziet het in de film Fury. Bekijk 'm hier.

Fury

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.