Deze tv-tips zijn jouw perfecte match

Deze tv-tips zijn jouw perfecte match

25/06/2018 Op tv

Je kan er niet meer naast kijken, het WK is volop aan de gang. De Belgen hebben geknald tegen Panama en Tunesië. Hopelijk doen ze het deze donderdag even goed tegen Engeland. Hoe ver denk jij dat ze nog gaan geraken? Zoals vorige week raden we je dan ook niks anders aan om donderdag naar de match België - Engeland te kijken. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Teen Mom: Young and Pregnant

Maandag om 20u30 op MTV op nr. 48

Deze documentaire volgt het leven 5 jonge meisjes die zwanger zijn. Een zwangerschap is niet altijd even gemakkelijk als gedacht . Kijk op MTV om 20u30 hoe de meisjes omgaan met hun zwangerschap.

Teen Mom: Young and Pregnant

World’s Weirdest

Dinsdag om 20u00 op NatGeo

Nadat er vorige week een leeuw kon ontsnappen uit Planckendael zijn we benieuwd hoe dit kon gebeuren. Hierdoor raden we je dinsdag een documentaire aan over geavanceerde ontsnappingsstrategieën van dieren in het wild, in de hoop dat zoiets niet meer kan gebeuren.

World’s Weirdest

België - Engeland

Donderdag om 18u30 op één nr. 1

Engeland zal iets moeilijker worden dan Panama of Tunesië maar wij rekenen op onze Duivels om de match te knallen. Wij hier bij TV VLAANDEREN zitten klaar staan om te supporteren. De aftrap is om 20u00.

Engeland - België

This Means War

Zondag = filmdag

"This Means War" gaat over twee spionnen die met elkaar concurreren om een vrouw te veroveren en daarbij de meest sluwe en buitensporige spionagetrucs toepassen om elkaars versierpogingen te saboteren... met hilarische gevolgen. Zeker de moeite om te huren!

This Means War

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.