Tv-gids week 11
Terug naar de blog

Tv-gids week 11

11/03/2019 Op tv

De vakantie is officieel voorbij. We komen terug in onze vaste stramien. En dat wilt ook zeggen dat we op het einde van onze dag graag voluit in onze zetel gaan liggen en een goed programma willen opzetten. Deze week raden we je weer heel wat leuks aan. Vandaag beginnen we met Spring Breaker met Selena Gomez, woensdag kijken we naar de voetbal en donderdag kijken we naar een film uit onze filmcatalogus nl. Johnny English Strikes Again.

Spring Breaker

Maandag om 20u40 op CAZ om nr. 8

Vier sexy studentes beroven een fastfoodtent om hun lentevakantie te financieren. Eenmaal ter plaatse geven ze zich helemaal over aan drank en drugs. Maar tijdens een wilde fuif in een hotelkamer lopen de meisjes tegen de lamp: ze worden gearresteerd en opgesloten. Tot hun grote verrassing wordt hun borgsom betaald door Alien, een lokale gangster...


FC Bayern MĂĽnchen en Liverpool FC

Woensdag om 20u35 op Q2 op nr. 5

Liveverslag van de UEFA Champions League van de terugwedstrijd tussen FC Bayern MĂĽnchen en Liverpool FC in de achtste finales van de UEFA Champions League. Commentaar van Jan Dewijngaert. Wat is jouw pronostiek?


Johnny English Strikes Again

Vrijdag = filmavond

Wanneer een cyber-attack de identiteit van alle actieve geheim agenten in Engeland ontmaskert, heeft het land nog maar 1 hoop. De geheim agent Johnny English wordt uit zijn pensioen gesleurd voor zijn grootste missie in zijn gehele carrière: hij moet vol de actie induiken om deze hyper intelligente hacker te ontmaskeren. English, een man met geringe skills en analoge methodes staat voor de uitdaging van moderne technologie en zal dat moeten overwinnen, want anders zal zijn missie de laatste van de Secret Service worden...


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.