Tv-gids week 19

Tv-gids week 19

06/05/2019 Op tv

Deze week is er weer heel wat leukst om naar te kijken. De Matroesjka’s zijn weer te zien op tv en vanaf nu hebben we elke maandag een dubbele aflevering. Dinsdag wordt de terugmatch gespeeld tussen Liverpool en Bacelona. En we eindigen de week met Unfriend Dark Web om de week goed af te sluiten.

Matroesjka’s

Maandag om 20u35 op Q2 om nr. 5

Deze week bij de Matroesjka’s. De meisjes komen toe in Antwerpen. Ze gaan aan de slag bij Eddy, in de 69. Luna wordt verkracht door een klant, hij wint haar bij een tombola. Lika verdedigt haar en valt Karel, de klant, aan. Ray verkoopt haar aan Gullinck. Na de dood van Mike zoekt Esther hulp bij Verplancke, die haar aan het werk zet.

UEFA Champions League

Dinsdag om 20u30 op Vier op nr. 4

Liveverslag van Liverpool - Barcelona, terugwedstrijd van de halve finale in de UEFA Champions League, vanuit het Anfield Stadium in Liverpool.

Unfriend: Dark Web

Vrijdag = filmavond

Wanneer een jonge student een laptop in een internetcafé vindt en besluit deze mee te nemen, komen hij en zijn vrienden erachter dat de eigenaar van de laptop verborgen files op zijn computer bewaart. Binnen no-time bevinden ze zich in het ‘dark web’ en komen ze erachter dat elke online stap die ze maken in de gaten wordt gehouden, en deze mensen tot onvoorstelbare lengten gaan om het ‘dark web’ te beschermen.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.