Tv-gids week 24

Tv-gids week 24

10/06/2019 Op tv

De tweede examen periode is begonnen voor alle studenten. Maar niet vergeten dat goed ontspannen ook een must is tijdens deze zware dagen.  Sport lekker samen met Khloe Kardashians of kijk naar onze Rode Duivels tegen Schotlans. En eindig de week met een Oscar winnende en waargebeurd verhaal, Green book.

Revenge Body with Khloe Kardashians

Maandag om 19u00 op E! om nr. 20

Zie hoe Khloe Ken help met zijn overgewicht samen met celebrity trainer Corey Calliet.

Kwalificatie Euro 2020 België – Schotland

Dinsdag om 20u25 op VTM op nr. 3

Liveverslag van België - Schotland, de vierde EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels voor EURO 2020, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel De eerste twee landen uit elke poule plaatsen zich voor de eindronde van het EK. Commentaar: Dirk Deferme. Presentatie: Maarten Breckx.

Green book

Vrijdag = filmavond

Waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een portier en concertpianist; die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.