Tv-gids week 25
Terug naar de blog

Tv-gids week 25

17/06/2019 Op tv

Het schooljaar loopt weer op z’n einde. Tijd om wat inspiratie op te doen voor de komende zomer! Deze week is er weer heel wat te ontdekken om je tv-avond wat spannender te maken:

 

Met Vier in Bed

Maandag tot en met donderdag op vtm om 21:20u

Droom jij soms ook weg van je eigen B&B ? Deze zomer kan je genieten van unieke verblijven op de leukste droomplaatsen in het binnen- en buitenland in “Met Vier in Bed”. De bedden worden opnieuw opgemaakt en ontbijtjes worden klaargezet voor onze nieuwe gasten. Volg onze vier koppels deze week om 21:20 op VTM.

 

Cesar to the rescue - twice bitten 

Donderdag op National Geographic om 18u

Stella en haar baasjes zijn net verhuisd naar een nieuwe wijk. Maar Stella terroriseert de hele buurt en bezorgt hen al een slechte reputatie. Cesar to the rescue! De hondenfluisteraar is helemaal in zijn nopjes tijdens het rehabiliteren van honden en het opvoeden van mensen. Iedere week reist hij af naar een andere buurt die dringend hulp nodig heeft. Volg Cesar Op National Geographic om 18u

 

Fast and the Furious 8

The Fast and Furious 8, beschikbaar in onze filmcatalogus.

Achtste deel van de filmreeks ‘The fast and furious’.  Voormalig straatracer Dominic en zijn vrouw Letty zijn op huwelijksreis in Cuba, terwijl de andere teamleden een rustig leven leiden. Maar als de mysterieuze vrouw Cipher, een cyberterrorist, Dominic verleidt om voor haar te werken, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. De oude vrienden razen de wereld rond om Cipher te stoppen. The Fast and Furious 8, beschikbaar in onze filmcatalogus.