Tv-gids week 30
Terug naar de blog

Tv-gids week 30

22/07/2019 Op tv

Deze week weer heel wat leuks op de planning van TV VLAANDEREN. We beginnen de week met Baywatch. De laatste aflevering van het eerste seizoen. Vervolgens kijken we donderdag naar The Carbonaro Effect en we eindigen de week met een film uit onze filmcatalogus. What men want!

Baywatch

Disndag om 19u35 op ZES om nr. 9

Een zware aardbeving zorgt voor opschudding op het Californische strand. De redders doen wat ze kunnen, maar voor een iemand ziet het er helemaal niet goed uit..


The Carbonaro Effect

Donderdag om 19u30 op Comedy Central op nr. 29

Michael imponeert winkelpubliek met slangen die sussen en spinnen die stikken, en bij een hobbywinkel ontdekt een vrouw dat ze een natuurtalent is in houtbewerking. Een leegstaand huis wil zijn geliefde bezittingen niet loslaten.


What men want

Vrijdag = filmavond

Ali David is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega's. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega's te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend, op het spel.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.