Tv-gids week 31
Terug naar de blog

Tv-gids week 31

29/07/2019 Op tv

Dit jaar geen vakantie voor jullie? Droom dan lekker weg met Outback: The Try Season, vanaf disndag nieuw op ÉÉN. Zoals elke week hier onze 3 tv-tips die je zeker niet mag missen:

Outback: The Try Season

Dinsdag om 18u15 op ÉÉN om nr. 1

Het droge seizoen is dan wel aangebroken, het leven in de Outback wordt er niet rustiger op. Schildpadeieren moeten worden gelegd, zoutwaterkrokodillen ontweken, jonge vogels moeten voor het eerst hun vleugels uitslaan en het vee moet worden bijeengebracht vanuit de uithoeken van het landgoed. Archeologen gaan op zoek naar fenomenale ontdekkingen en sportduikers gaan geen risico uit de weg op zoek naar 's werelds meest prestigieuze en mooiste parels.


Goed verlof

Woensdag om 21u50 op VTM op nr. 3

Tine Embrechts en Guga Baúl helpen duo's met hun zoektocht naar de ideale vakantie. Frederik (44) en zijn dochter Anne-Sophie (15) uit Rekkem trappen deze eerste aflevering af. De twee vinden maar moeilijk de ideale vakantie voor het hele gezin. Papa boekt liefst elk jaar hetzelfde hotel, terwijl dochter de wereld wil zien. Tine trekt met het duo richting Frankrijk, waar ze hen drie vakantieoorden toont die doen wegdromen.


Bon Dieu 2!

Vrijdag = filmavond

Claude en Marie Verneuil worden met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Maar een leven zonder hun kroost in de buurt kunnen Claude en Marie zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden. Ondertussen landt de familie Koffi in Frankrijk voor het huwelijk van hun dochter. Ook hen wacht een aantal pittige verrassingen...


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.