Tv-gids week 33

Tv-gids week 33

12/08/2019 Op tv

Dinsdag is het zover, een terugwedstrijd uit de 3de voorronde van de UEFA. Vrijdag kijken we naar de film Men of Honor en we eindigen de week met de ex van Kourtney Kardashian die op zijn beurt ook een imperium wil opbouw met zijn roem, Flip it Like Disick.

UEFA Champions League : Derde voorronde: Dynamo Kiev - Club Brugge

Dinsdag om 19u15 op Q2 op nr. 5

Live verslag van een wedstrijd in de UEFA Champions League. Dynamo Kiev neemt het op tegen Club Brugge, een terugwedstrijd uit de derde voorronde van de UEFA Champions League, vanuit het NSK Olimpiejsky in Kiev. Presentatie door Maarten Breckx.

Men of honor

Vrijdag = filmavond

Carl Brashear is de eerste Afro-Amerikaanse die aangenomen wordt op de marine school voor bergingsduikers en uiteindelijk 'Master Diver' wil worden. Zijn vader zei altijd tegen hem: 'Geef nooit op, wees de beste!' en dat heeft Carl goed in zijn oren geknoopt. Zijn doorzettingsvermogen wordt danig op de proef gesteld door de verbitterde Chief Billy Sunday, die hem op alle fronten tegenwerkt.

Flip it Like Disick

Zaterdag om 20u00 op  E! op nr. 20

Scott, Benny en Miki zijn blijna klaar met het renoveren van hun laatste eigendom in Malibu. Scott neemt iemand nieuw aan in het team, Willa Ford, die zal helpen met de details in huis.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.