Tv-gids week 35
Terug naar de blog

Tv-gids week 35

27/08/2018 Op tv

De vakantie is bijna achter de rug maar TV VLAANDEREN heeft de pefecte remedie om je gemoedstoestand naar boven te halen en het deprimerende weer te bestrijden: de tv-gids van de week! Zoals elke maandag kan je onze kijktips op onze blog terugvinden met wat je zeker niet mag missen. Deze week hebben we de start van de US Open die vandaag begint. Stapland voor zij die nog willen wegdromen naar een leuke bestemming en we eindigen de week met de film Dreamgirls uit onze filmcatalogus.

US Open 2018

Maandag om 17u00 op Eurosport 2 op nr. 82

De kwalificaties zijn achter de rug. Nu wordt het serieus. Vandaag is de beurt de zussen Williams,  R. Nadal, Halep en veel meer. 

Wat zijn jouw pronostiek? 

US open 2018

Stapland

Woensdag om 17u40 op Evenaar op nr. 13

Bradley Mayhew verkent de meest fascinerende en spannende wandelroutes in Europa. Daarnaast schrijft hij reizen en trekking gidsen voor Lonely Planet, meestal in het verre Azië. Nu verkent hij een aantal van de mooiste, meest fascinerende en spannende wandelroutes in Europa. Vanuit de lucht zien we het epische landschap rondom de paden, afgewisseld met interessante locaties en sterke verhalen langs de weg: oude dorpen, kloosters, kastelen, wijngaarden, oude herbergen en nog veel meer.

Stapland

Dreamgirls

Zaterdag = filmdag

Effie White, Deena Jones, en Lorrell Robinson vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Samen met hun 'songwriter' C.C. White reizen ze naar New York om mee te doen aan een talentenjacht. Ondanks dat ze die verliezen, blijkt de ambitieuze manager Curtis Taylor, Jr. wél in hen geïnteresseerd te zijn. Curtis maakt van The Dreamettes een beroemd trio in de 'pop music scene'. Het geld en de beroemdheid brengen hen echter niet alleen maar geluk. Kijk nu Dreamgirls in onze filmcatalogus.

Dreamgirls

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.