Tv-gids week 36
Terug naar de blog

Tv-gids week 36

03/09/2018 Op tv

Vandaag is voor vele de strat van het nieuw schooljaar. Hoe is die bij jou verlopen? Toch een traantje moeten laten? Of was het beter dan verwacht en konden ze niet snel genoeg bij hun vriendjes zijn? september is voor vele de maand van een nieuwe begin. Ook bij je lievelingszenders verandert er enorm veel. Kijk hier wat er dit najaar allemaal nieuw is. Wij geven je een kort overzicht wat je deze week zeker niet mag missen.

Boer zoekt vrouw – De wereld rond

Maandag om 20u35 op VTM nr. 3

Om de week goed te starten is er maar 1 adres, VTM om 20u35. Maar liefst 1502 vrouwen schreven een brief voor Manu, Jeroen, Jan, Bjorn en Jitse, het hoogste aantal in de geschiedenis van Boer zoekt Vrouw.

Boer zkt Vrouw

Sex Tape

Dinsdag om 21u35 op Vijf op nr. 6

Seksuologe Goedele Liekens ontvangt koppels die een week lang hun leven en relatie filmen, tot in de slaapkamer toe. Samen met de koppels bekijkt Goedele de tapes, om zo hun relatie Ă©n hun seksleven te evalueren.

sext-tape-vijf

Serial Bad Weddings

Zaterdag = filmdag

Zoals elke week eindigen we deze week met een VOD. Deze week helemaal gratis te bezien. Serial Bad Weddings.

De Verneuils zijn Katholiek, goed bedoeld, goed opgevoed, zitten goed bij kas, doordacht koppel. Alles zou voor het beste zijn in een ideale wereld als drie van hun dochters niet verschillende mannen hadden getrouw met verschillende oorsprong en origine. De dag dat hun vierde dochter hen verteld dat ze een Katholieke man gaat trouwens zijn ze in de wolken. Maar er staan nog een paar verassingen voor de deur voor de Verneuils..

Serial-wedding

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.