Tv-gids week 37
Terug naar de blog

Tv-gids week 37

10/09/2018 Op tv

De eerste schoolweek is achter de rug. Boeken kaften, nieuw schoolgerief gaan kopen, de leerkrachten die beginnen langzamerhand met testen af te komen. Er komt toch wat stress bij kijken met een nieuw schooljaar.  Om  na de schooluren te ontspannen hebben wij hier bij TV VLAANDEREN de leukste programma’s opgesomd die je zeker niet mag missen voor een ideale ontspanning. 

Wild Africa: Rivers Of Life

Dinsdag om 20u05 op Animal Planet op nr. 32

Het leven in de Limpopodelta is hard. Tijdens het droge seizoen wachten de dieren op de komst van de regen, maar als die op zich laat wachten, voltrekt zich een ramp in de vallei. Bekijk deze documentaire maandag op Animal Planet.

animal-planet

Wat Een Jaar

Zaterdag om 20u30 op vtm hd op nr. 3

Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel bundelen hun talent in de nieuwe vtm-spelshow 'Wat Een Jaar!'. Koen Wauters neemt de presentatie voor zijn rekening, Nathalie en Jonas worden zijn vaste ‘teamcaptains’. Samen met gasten Cath Luyten en Barbara Sarafian herbeleven ze het jaar 1998.

Wat een jaar

Melancholia

Zondag = filmdag

Justine is pas getrouwd met Michael en het stel arriveert op het huwelijksfeest op het landgoed van John, de man van haar zus Claire. De beleerde John wijst haar op de rode ster Antares alvorens ze binnen gaan. Ze kampt echter met een depressie en loopt geregeld weg van het feest om alleen te zijn. Het wordt haar ook niet gemakkelijk gemaakt met haar gescheiden vader die een sneer geeft naar haar moeder, die langs haar kant het huwelijksinstituut de grond inboort. Bestel hem hier via onze filmcatalogus. 

Melancholia

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.