Tv-gids week 4
Terug naar de blog

Tv-gids week 4

21/01/2019 Op tv

De winter is nu echt begonnen. De graden vallen onder nul. Maar geen getreurd, de dagen worden stilletjes aan terug langer. Deze week raden we je weer 3 kijktips die je zeker niet mag missen. Maandag starten we met een goeie klassieker, Top Gear met Matt Leblanc. Dinsdag kijken we naar Botched en we eindigen de week met Louis en de Aliens.

Top Gear

Maandag om 19u40 op CAZ op nr. 30

Matt LeBlanc, Rory Reid en Chris Harris test de exclusieve Ferrari FXXK uit op het racecircuit van Daytona in Florida. Daarna racen ze door Kazachstan in een Mercedes-sedan, een Volvo-break en een Londense taxi, die allen minstens 760.000 km op de teller hebben staan. Deze week is acteur James McAvoy is te gast in de studio.


Botched

Dinsdag om 23u00 op E! Entertainment nr. 20

"Tiny" Tameka Harris en haar beste vriendin met ‘basketbal borsten’ gaan op bezoek bij Dr. Dubrow's voor zijn hulp. Ondertussen komt Pixee Fox terug na een hele boel operaties om haar uiterlijk te veranderen naar een levende cartoon model. Daarna is het de beurt van een model die teveel vet onder haar ogen heeft gespoten. Benieuwd hoe ze er uitzien voor en na? Kijk dan Dinsdag om 23u00 op E!


Louis en de Aliens

Zaterdag = filmavond

Louis is het twaalfjarige, eenzame zoontje van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigt dat buitenaardse wezens bestaan. Wanneer het ruimteschip van de drie vreemde aliens Mog, Nag en Wabo niet ver van hun huis neerstort, is Louis dolblij dat blijkt dat zijn vader het al die jaren bij het rechte eind had. Samen met zijn nieuwe vrienden beleeft Louis een wild avontuur om uit handen van schoolhoofd Miss Diekendaker te blijven. Het viertal moet op tijd het ruimteschip bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen...


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.