Tv-gids week 40
Terug naar de blog

Tv-gids week 40

26/09/2018 Op tv

De zomer is definitief achter de rug. Het slecht weer is terug in ons land en het is tijd voor een gezellige avond met de hele familie. Zet de kaarsjes aan en dim de lichten want wij hier bij TV VLAANDEREN hebben voor deze week veel leuks. Vergeet niet je via de Live tv app je herinneringen aan te zetten zodat je een bericht krijgt wanneer je programma start.

Oh My God

Dinsdag om 20u35 op Vijf op nr. 6

Vijf rebelse millenniummeisjes gaan enkele weken bezinnen in een katholiek slotklooster. Het vroeg opstaan lijkt maar niet te wennen, maar de meisjes maken zich vandaag wel opnieuw nuttig. Deze keer zetten ze hun beste beentje voor in een rust- en verzorgingstehuis. En Zoë, Yasmine, Kyara en Lana voelen zich dan misschien niet aangetrokken tot Jezus, ze komen intussen wel al een stuk dichter bij elkaar.

2-10-18-Oh-my-god-min


Kevin Can Wait

Woensdag om 20u20 op Comedy Central op nr. 29

Deze aanrader op onze nieuwe zender is een Amerikaanse komische serie. Kevin, een ex-politieagent heeft het als alleenstaande vader niet altijd even gemakkelijk. Deze week vind hij zijn vrienden saai en nodigt zichzelf uit voor Donna's feestende boekenclub.

3-10-2018-Kevin-Can-wait-min


Central Intelligence

Zaterdag = filmdag

De zwaarlijvige Robbie werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot Calvin het grote talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd in de gespierde CIA-agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. De onvoorspelbare agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave Calvin beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg meer terug.

6-10-2018-Central-Intelligence-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.