Tv-gids week 43
Terug naar de blog

Tv-gids week 43

17/10/2018 Op tv

Ben jij klaar voor deze nieuwe week? TV VLAANDEREN raadt je de leukste programma’s aan om de week door te komen. Vol komedie, plezier en avontuur. Op de programma deze week: smelt weg met de beste chocoladewinkel Choccywoccydoodah, Christina en Tarek El Moussa kopen een huis om die opnieuw te verkopen in Flip or Flop en we eindigen de week met een gezellige filmavond, Overboard. Kijk voor meer programma’s in onze onlin

e tv-

gids.

Flip or Flop

Maandag om 17u40 op TLC op nr. 30

Echtpaar Tarek en Christina El Moussa kopen huizen, knappen deze op om vervolgens weer te verkopen. Iemand van buiten Californië wil zijn huis verkopen aan Tarek en Christina. Het gaat om een grote, oude gezinswoning waar nog niks aan is veranderd. Tarek en Christina kunnen er veel geld mee verdienen, maar er moet ook veel verbouwd worden.

kijktip-tvv-181022-Flip-or-Flop-min

Choccywoccydoodah

Woensdag om 15u40 op Vitaya nr. 7

De magische taartenwinkel Choccywoccydoodah uit hartje Londen zet zijn deuren open. Het personeel van Choccywoccydoodah leveren zoetigheden aan Vera Lynn, die een ziekenhuis bezoekt voor gewonde militairen. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk deze dinsdag naar Vitaya op nr. 7

kijktip-tvv-181023-choccowoccydoodah-min


Overboard

Zaterdag = filmavond

Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoĂŻstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Gaat ze te ver? Kijk hier en laar ons weten wat je ervan vond.

kijktip-tvv-181017--Overboard-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s Ă©n weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.