Tv-gids week 44
Terug naar de blog

Tv-gids week 44

24/10/2018 Op tv

Joepie, de herfstvakantie is begonnen. Heb je de rapporten al gezien? Of worden die verstopt tot zondagavond voor slapen gaan? Wat zijn jullie plannen? Halloweentocht, pompoensoep maken of rond gaan bij de buren en snoep of je leven? Wat ze ook zijn, TV VLAANDEREN is er ,om zoals altijd, ze een tikje leuker te maken. Deze week op de planning. Een goeie ochtendserie voor de kinderen zodat jij lekker kan uitslapen. Woensdag regent het gehaktballen op Cartoon netwerk en we eindigen de week met een komische filmavond, Blockers. Kijk voor meer programma’s in onze online tv-gids.

Be Cool, Scooby-Doo!

Maandag om 8u15 op Boomerang op nr. 40

Fred is verheugd om de kluis te bezoeken - een hoge veiligheidsgevangenis waarvan nog nooit een veroordeelde is ontsnapt. Maar wanneer de geest van Stealing Stan, een gevangene die altijd beweerde onschuldig te zijn, de gevangenis terroriseert, moet Fred het mysterie oplossen en zijn standpunt over het strafrecht heroverwegen!

tvv-kijktip-181028--LG-min


Het Regent Gehaktballen

Woensdag om 11u10 op  Cartoon Network nr. 39

Flint geeft Sam een wolkmaker voor hun vriend-ileum, maar Sam’s nieuwe wolk-vriendje wijkt niet van haar zijde.

tvv-kijktip--181031--het-grent-gehaktballen--min


Blockers

Zaterdag = filmavond

Popcorn klaar, lichten uit, film aan? Check, Check, Check! Kijken maar!

Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Zal het hun lukken om hun dochters te beschermen? Huur de film voor €4,99 via onze filmcatalogus VOD met als hoofdrolspeler John Cena!

tvv-kijktip-191101-blockers-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.