Tv-gids week 45
Terug naar de blog

Tv-gids week 45

02/11/2018 Op tv

De herfstvakantie is zoals altijd veel te snel voorbijgegaan. Hopelijk heb je de leukste Halloween activiteiten kunnen doen? Lekker kunnen genieten van een lang verlangd weekend? Om er deze week terug in te vliegen hebben wij hier bij TV VLAANDEREN voor jou de leukste tv-programma’s op een rijtje gezet. Deze week op de planning:

Beyond the Lights

Maandag om 20u45 op Vitaya op nr. 7

De getalenteerde jonge muzikante Noni Jean staat op het randje van sterrendom. Maar door haar succes worstelt ze met de druk, tot ze politieagent Kaz Nicol ontmoet, die ambities heeft om het tot politicus te schoppen. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar het feit dat ze zich verliezen in hun relatie, gaat ten koste van hun carrières.

Beyond-the-light-min


SheZow

Disndag om 17u5 op  VTMKzoom nr. 11

Op een dag vindt de 12-jarige jongen Guy Hamdon een ring van zijn overleden tante Agnes en doet hem aan. Per toeval verandert hij in SheZow en wordt hij de SheZow, een superheldin, van zijn generatie. Omdat zijn zus Kelly echter meer weet van de geschiedenis van SheZow en haar krachten helpt ze Guy om de misdaad te bestrijden met haar advies.

SheZow-min

Bridget Jones’s Baby

Zaterdag = filmavond

Na Bridgets break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan... Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack. Deze man heeft alles wat Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn maar het is niet helemaal zeker wie van de twee de vader is.

Briget-Jones's-baby-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s Ă©n weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.