Tv-gids week 51
Terug naar de blog

Tv-gids week 51

17/12/2018 Op tv

Deze week voorspellen ze regen en met z’n weer hebben we niet veel goesting om de kerstmarkten af te gaan maar zitten we liever lekker lui voor de zetel. Gelukkig is TV VLAANDEREN er om je de beste momenten op tv te tonen zodat je zeker niks mist. Na een ellendige maandag willen we niks anders dan naar Ridiculousness kijken om je moraal naar boven te halen. Woensdag zetten we de kinderen voor tv naar Mega Mindy terwijl we onze voorbereidingen voor kerst verder zetten en we eindigen de week met 55 Steps. Een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal die de geschiedenis heeft veranderend.

Ridiculousness

Maandag om 22u25 op MTV op nr. 48

Iedereen kent het maandaggevoel en niemand houdt ervan.  Kijk naar de grappigste internetfilmpjes die mensen maken over de hele wereld. Hier word je onmiddellijk goed gezind van!


Mega Mindy

Woensdag om 12u30 op Ketnet nr. 12

Nog veel voorbereidingen te doen voor volgende week en de kinderen lopen in je voeten? Één oplossing! Zet ze voor tv en het word muisstil. Woensdag gaat Mieke op avontuur met haar alterego Mega Mindy.


55 Steps

Zaterdag = filmavond

Colette Hughes, een advocate in patiëntenrechten, ontmoet haar nieuwe cliënte Eleanor Riese, een patiënte in de psychiatrische afdeling van het St. Mary's Hospital. Zij heeft er geen idee van dat naast Eleanor's legale strijd om de behandeling van mentale patiënten in ziekenhuizen te verbeteren, zij het tot haar missie zal maken om het leven van de door het werk geobsedeerde Colette te transformeren.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.