Tv-gids week 52
Terug naar de blog

Tv-gids week 52

24/12/2018 Op tv

2018 komt aan zijn einde. Wij zijn klaar om er vanavond een

spetterend

 feest van te maken. Jawel, om daarna te beseffen dat we te veel hebben gegeten. Maak niks leukers om pakjes uit te delen en te krijgen en samen zitten met de familie. Deze week raden we je de geheimen aan die op de bodem van de oceaan liggen. Dinsdag zappen we naar Disney XD waarin A

rnold Schwarzenegger een

jonge dame probeert te beschermen. Zondag is het filmavond met The Equalize 2. 

Drain the Oceans : Deadly Pacific

Maandag om 21u00 op NatGeo HD op nr. 25

Documentairereeks uit 2018 over de geheimen die op de bodem van de oceanen liggen Vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en tsunami's zijn een bekend fenomeen in de Ring van Vuur. Met behulp van digitale animatie wordt onthuld welke gevaren er voor de kust van Seattle en Tokio liggen.


End of days

Dinsdag om 20u30 op Disney XD nr. 41

Een onschuldige baby wordt in het geheim beschermd door aanhangers van satan. Twintig jaar later is ze uitgegroeid tot een jonge vrouw. Als het Satan lukt om de jonge vrouw te vinden voordat het nieuwe millennium begint, wordt hij bevrijd uit zijn eeuwige gevangenschap. Privélijfwacht Jericho wil haar beschermen, maar hij heeft geen idee tegen wie hij het opneemt..


The Equalize 2

Zondag = filmavond

Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.