TV-tips voor de zomer
Terug naar de blog

TV-tips voor de zomer

20/06/2019 Op tv

Morgen begint de zomer en dat gaat gepaard met enkele warme zomer tv-tips! Ontdek hieronder een selectie uit het tv-aanbod van TV VLAANDEREN.

Tip 1 

Thuis & Familie: de seizoensfinale

Thuis en Familie, de beste bekeken? soaps, komt op zijn eind!  In beide series is er dit jaar weer veel gebeurd en steven af op een bloedstollende seizoensfinale.  Welke finale volg jij? Familie op 28 juni om 20:35 op VTM Thuis op 28 juni om 20:10 op één    

Tip 2.

Verliefd op Cuba 

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan... Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken.

Nederlands gesproken

Huur film voor €4,99

Beschikbaar in de filmcatalogus 

 

Tip 3. 

Best from The Rest 

Nog geen droomplekje gevonden om er deze zomer te vertoeven? Dan hebben wij de oplossing! Met "Best from The Rest" nemen we je mee naar verschillende top-locaties met de leukste activiteiten en adembenemende uitzichten. Veel te doen maar zo weinig tijd? Het programma geeft je de handigste tips en tricks mee om alles te bezoeken tijdens jouw bezoek op je droombestemming. 

Elke week een andere locatie op Travel XP

 

Tip 4. 

Un Amour Impossible 

Eind jaren 50. In Châteauroux ontmoet Rachel de briljante Philippe, een jongeman afkomstig uit een burgerlijk gezin. Hun passievolle relatie duurt kort, maar resulteert in een dochter. Wanneer Philippe een huwelijk weigert vanwege hun verschillende sociale achtergronden, moet Rachel hun dochter alleen opvoeden. In de volgende jaren ontstaat een strijd tussen moeder en vader.

Frans gesproken

Huur film voor €4,99

Beschikbaar in de filmcatalogus 

 

Tip 5. 

Met 4 in Bed

Droom jij soms ook weg van je eigen B&B? Deze zomer kan je genieten van unieke verblijven op de leukste droomplaatsen in het binnen- en buitenland in “Met Vier in Bed”. De bedden worden opnieuw opgemaakt en ontbijtjes worden klaargezet voor onze nieuwe gasten. Volg onze vier koppels elke week om 21:20 op VTM. 

Van maandag tot donderdag op VTMTV VLAANDEREN wenst je veel tv-plezier!