Vier kerst met TV VLAANDEREN
Terug naar de blog

Vier kerst met TV VLAANDEREN

20/12/2019 Op tv Zenderaanbod

Traditioneel zenden onze favoriete Vlaamse televisiezenders jaarlijks een breed scala aan films en andere programma’s uit tijdens kerst. Wij lijsten de leukste films en programma’s op die je zeker niet mag missen.

Mijn kerst is de beste

Komedie/Familie

“Mijn Kerst is de beste” is een komische realityshow waarin vier duo’s met een passie voor kerst de strijd aangaan met elkaar. Wie kan zijn huis het best versieren? En wie geeft het leukste kerstfeest ooit? Herbekijk Mijn Kerst is de beste via Replay op VIJF.

VIJF | 22:30 | Elke dag

Paddington 2

Kinderen/Familie/Fictie

Paddington is het bekende schattig beertje dat zich inmiddels heeft gesetteld bij de familie Brown. Tijdens zijn zoektocht naar het perfecte cadeau voor Tante Lucy’s 100ste verjaardag valt zijn oog op een pop-up boek van Londen. Wanneer het boek gestolen wordt, is Paddington de hoofdverdachte. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen, gaat Paddington samen op pad met zijn medegevangenen om de ware dader te ontmaskeren en alsnog zijn perfecte cadeau aan Tante Lucy te overhandigen. Ontdek de avonturen van Paddington zaterdag op VTM.

VTM | 20:30 | zaterdag 21 dec.

A Prince For Christmas

Fictie/Drama/Romantiek

Prince Duncan vlucht van een klein Europees land naar Amerika om te ontsnappen aan een gearrangeerd huwelijk met een onbekende prinses. Daar valt hij voor de charmes van serveerster Emma. Emma heeft moeite om haar restaurant draaiende te houden na het overlijden van haar ouders en staat niet meteen te springen voor een relatie. Heeft deze liefde kans op slagen? A prince for christmas maandag op VITAYA. 

VITAYA | 20:40 | ma. 23 dec. 

Krampus

Fictie/Drama/Actie/Horror

Max heeft dit jaar geen zin in kerst door zijn ruziënde familie. Op een avond wordt Max geconfronteerd door Krampus, een oude demonisch wezen dat de ongelovigen tijdens de kerstperiode afstraft. Voor een keer moet de familie samenwerken om de geest voor eens en altijd een halt toe te roepen. Huiver mee dinsdag op Q2.

Q2 | 22:20 | di. 24 dec.

Bake Off Kerstspecial: Kerstspecial

Ontspanning/Hobby/Lifestyle, Koken, eten, drinken

In de Bake Off Kerstspecial gaan 10 bekende Vlamingen de strijd aan om de titel van de beste thuisbakker te winnen. Ditmaal bakken onze kandidaten in ware kerststijl en laten ze zien wat ze allemaal in huis hebben. Ontdek het op kerstdag op VIER.

VIER | 19:25 | wo. 25 dec.