Vier nieuwjaar met deze knallers op tv
Terug naar de blog

Vier nieuwjaar met deze knallers op tv

26/12/2019 Op tv Zenderaanbod

Even uitrusten tussen het eten en feesten door? Even relaxen achter de televisie met de spannendste films kan ook deugd doen. Ontdek hieronder alle knallers die je dit eindejaar op het scherm kan volgen.

Vandaag over een jaar

Non-fictie/Nieuws/Cultureel/Entertainment

Cath Luyten verwelkomt gewone Vlamingen in haar studio om naar hun verhaal te luisteren en hen te helpen bij het realiseren van hun bijzondere wens in één jaar tijd. Vandaag ontvangt ze Annelieke, die zo goed als doof is en een cochleair implantaat wil om opnieuw kunnen horen. Jamie met het syndroom van Down en de droom om dj zijn op een dancefestival. Badr die een medaille wilt halen in taekwondo op de Olympische Jeugdspelen in Argentinië en Danny en zijn petekind Joke, die allebei een ongeneeslijke kanker hebben en samen een bucketlist afwerken. Volg hun verhaal in Vandaag over een jaar op één.

Donderdag 26 dec. | 20:30 | één

Goosebumps

Amusement/Ontspanning/Komedie

R.L. Stine, de vader van Zach’s nieuw buurmeisje Hannah, is een mysterieuze man. Geboeid door zijn verhalen, neemt hij een kijkje in een van zijn bekendste boeken “Goosebumps”. Wat Zach echter niet weet is dat de monsters in het boek echt zijn en hij ze bevrijdt door het boek te openen. De monsters lopen één voor één uit het boek en focussen zich op het terroriseren van de stad. Een queeste start en het is aan Stine, Zach en Hannah om alle monsters in hun boeken terug te zetten. Goosebumps vrijdag op Q2.

Vrijdag 27 dec. | 18:40 | Q2

E.T., The Extra-Terrestrial

Film/Science-fiction/Avontuur

De 10-jarige Elliott woont samen met zijn moeder, zijn oudere broer Michael en zijn zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezen. Ze schrikken zich te pletter, maar voelen meteen vriendschap voor elkaar. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt hem in een kast op zijn kamer. E.T. raakt al snel vertrouwd met het aardse leven, maar toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer ook zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker. Hun band is immers zo hecht geworden dat ze dezelfde gevoelens ervaren. Kijk E.T., The Extra-Terrestrial zaterdag op één.

Zaterdag 28 dec. | 21:30 - 23:20 | één

The Best of the Voice Worldwide

Serie/Familie/Kinderen

In de slotaflevering van The Voice volgen we een aaneenschakeling van de beste, meest opvallende en ontroerende 'The Voice'-momenten uit de hele wereld. We krijgen beelden te zien uit de meer dan 275 seizoenen waarbij de beste performances en de reacties van de bekende coaches kan herbekijken. Herbekijk The Best of the Voice Worldwide op Q2 of via Replay.

Zondag 29 dec. | 20:00 - 20:55 | Q2

Love Actually

Film/Romantiek/Komedie

Het is bijna Kerstmis en dat hebben acht Londenaars, struikelend over hun liefdesleven, wel geweten. De nieuwe Britse premier wordt verliefd op koffiedame Natalie. Zijn zus Karen verdenkt haar man Harry van overspel. Daniel probeert over de dood van zijn vrouw heen te komen, terwijl zijn zoontje Sam hunkert naar de aandacht van een klasgenootje. Ondertussen valt schrijver Jamie in het zuiden van Frankrijk voor zijn Portugese huishoudster. Wat voor romantiek hangt er verder nog in de lucht en zal dit jaar Kerstmis feestelijk gevierd worden? Ontdek Love Actually zondag op ZES.

Zondag 29 dec. | 22:20 - 00:50 | ZES

Gert Late Night: The Movie

Serie/Show/Comedy

Gert en James organiseren een op en top BV-party op hun jachtboot. Het tij keert snel als er 's ochtends een lijk wordt ontdekt. Wie is er vermoord? De twee mannen gaan zelf op zoektocht naar de moordenaar en ontdekken al gauw enkele hoofdverdachten. Alle gasten die aanwezig waren op het feestje, en toevallig ook alle uitgenodigden van het zesde seizoen 'Gert Late Night', zijn genoodzaakt om op de boot te blijven. Wie heeft een motief? Ontdek Gert Late Night: The Movie maandag op VIER.

Maandag 30 dec. | 23:10 - 23:40 | VIER

Dagelijkse winterkost

Serie/Magazine/Culinair

Maak je nieuwjaarsreceptie helemaal af met de meest feestelijke en lekkere gerechten van Jeroen Meus. Vandaag maakt hij een absolute topper onder de desserts: een krokant gebakken strudel van filodeeg, peer en frangipan. Dek de feesttafel maar, jouw diner wordt een knaller! Dagelijkse winterkost met Jeroen Meus, elke dag op één.

Maandag 30 dec. | 23:45 - 00:00 | één