Voel je overal thuis met TV VLAANDEREN
Terug naar de blog

Voel je overal thuis met TV VLAANDEREN

25/04/2018 Goed om te weten

Wat maakt een huis nu echt een thuis? Vanuit je lui lekker zetel kijken naar je favoriete zenders? Met TV VLAANDEREN maak je van je tweede verblijf ook een echte thuis. Inpakken en wegwezen dus!

Al je favoriete zenders via satelliet

Kijken via satelliet heeft zo zijn voordelen. Het laat je toe om overal in Europa naar je favoriete zenders te kijken. Of het nu bij je thuis in Vlaanderen is, of op het dak van je Spaanse vakantiewoning, je kan overal genieten van dezelfde haarscherpe beeldkwaliteit.

Tv tot ver buiten België

Zelfs op de meest afgelegen plekjes krijg je met satelliet-tv altijd en overal een optimaal tv-signaal voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Tot ver buiten België kan je met de standaard schotel van 60 cm genieten van je favoriete zenders. Deze zone zie je hier op de kaart aangeduid.

Bereik

Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren voor je je apparatuur bestelt. Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een aangepaste ontvangstkop en schotel nodig hebt.

Meer weten over de ontvangst bij jouw buitenlandse woning? Bekijk dan onze speciale pagina waarop je alle informatie vindt over de ontvangst bij jouw tweede thuis.

Second home beurs

Droom je nog van een tweede huis of vakantiewoning? Dan is de Second Home beurs van 28 & 29 april 2018 in Antwerpen Expo of 22 en 23 september 2018 in Brussels Expo ideaal om inspiratie op te doen.

De Second Home beurs is dé beurs voor wie droomt van een tweede verblijf. Of je nu op zoek bent naar een chalet in de Ardennen of een zonnig stekje in Spanje, voor elke dromer is er wel iets te vinden.

Bezoek onze stand en kom alles te weten over tv-kijken in je tweede verblijf. Tot dan!