Volg live de Tour de France
Terug naar de blog

Volg live de Tour de France

11/07/2019 Op tv Zenderaanbod Goed om te weten

De Tour de France mag dan al van start zijn gegaan, er zijn nog genoeg etappes om je wielrenners-hart mee te vullen. Van 6 tot en met 28 juli rijden de beste wielrenners ter wereld heel Frankrijk door om te strijden voor de felbegeerde gele trui. De 106e editie startte dit jaar in Brussel en eindigt zoals altijd op de Champs-Élysées in Parijs. De Tour de France live kijken? Dan zit je bij TV VLAANDEREN goed.

Tour de France live kijken

Waar je ook op vakantie bent deze zomer, juich overal live mee voor Wout van Aert (Team Jumbo-Visma), Greg Van Avermaet (CCC Team) en Tim Wellens, momenteel in bolletjestrui (Lotto Soudal), tijdens de Tour. Met TV VLAANDEREN kijk je bijna op iedere plek in Europa live naar de Vlaamse televisie. Zo mis je nooit iets van je favoriete sportwedstrijden of series. Volg alle etappes op de voet via Sporza, NPO 1 HD en Eurosport 2 BE of kijk vanuit iedere bestemming met een abonnement bij TV VLAANDEREN

Het volledige parcours

Ben je een echte wielerfanaat? En wil je niets missen van de Tour de France 2019? Alle etappes zijn live te volgen op Sporza (één), NPO en Eurosport. Hieronder vind je het volledige programma.

 

   Programma van de etappes: