Serie- en filmfans opgelet
Terug naar de blog

Wat is er nieuw deze maand in de STARZPLAY en Canal+ Series bibliotheek?

5/11/2021 Zenderaanbod

Serie- en filmfans opgelet: een nieuwe maand wil ook zeggen dat er weer heel wat nieuwigheden worden toegevoegd aan de catalogus van TV VLAANDEREN. Benieuwd wat je deze maand kan verwachten? We sommen de nieuwe films en series voor je op.

Nieuw van STARZPLAY:

1. Power Book II: Ghost Season 2 (vanaf 21 november wekelijks één nieuwe aflevering)

Heb je Power Book II Ghost nog niet gezien? Je hebt nog net genoeg tijd om dit seizoen uit te kijken, want vanaf zondag 21 november wordt er wekelijks één aflevering van het tweede deel gelost.

In Power Book II: Ghost volgen we Tariq St. Patrick. Zijn vader is overleden en nu treedt hij in de voetsporen van zijn papa, die actief was in de criminele wereld. Zo start voor hem de eeuwige zoektocht naar de balans tussen zijn rol in de drugswereld, zijn studies aan de Ivy League- universiteit en zijn familie. In het tweede seizoen wordt alles nog complexer. Tariq merkt nu pas echt welke grote consequenties zijn daden hebben. Alhoewel hij steeds gevochten heeft voor zijn familie, lijkt hij nu steeds verder verwijderd van hen te zijn.

Net zoals de andere Power-series  (Power, Power Book III: Raising Kanan) komen in deze serie heel wat bekende personages terug aan bod, waardoor de link tussen ieder seizoen steeds blijft bestaan.

2. Une Affaire Française

Hou je wel van een mysterieuze misdaadserie? Dan is Une Affaire Française zeker iets voor jou. En goed nieuws, want vanaf deze maand zijn al de afleveringen van het eerste seizoen beschikbaar in de bibliotheek.

In de jaren 80 werd een jongetje dood vastgebonden met handen en voeten teruggevonden. Grégory Villemin was zijn naam. De zaak kreeg al snel de naam Affaire Grégory en werd één van de meest gruwelijke onopgeloste moordzaken van die tijd. Terwijl de pers in de ban was van het verhaal, volgde de politie een mysterieuze brievenschrijver die in het verleden de familie van het kind wel vaker lastig viel.

3. Straight Outta Compton (beschikbaar vanaf 21.11)

Het begon allemaal in het jaar 1987. Vijf jonge mannen (Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren) besloten om samen de hip-hop groep N.W.A te starten. Hun teksten en beats waren voor hen hét ideale middel om zich af te zetten tegen de autoriteiten en hun gevoelens en woede te uiten. Ze woonden in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika, Compton in LA, en schreven over het leven in ‘de hood’.

Een waargebeurd verhaal van vijf mannen die de muziekcultuur voorgoed veranderden. Het was de start van een regelrechte revolutie waarvan de invloed nog steeds zichtbaar is in onze huidige samenleving.

4. Ronin  (beschikbaar vanaf 25.11)

IRA- agente Deirdre moet vijf huurlingen rekruteren voor een gevaarlijke missie. De opdracht? Koste wat kost voorkomen dat een geheime koffer in de handen van Russische terroristen valt. Sam (De Niro), Vincent (Jean Reno), Gregor (Stellan Skarsgård), Spence (Sean Bean) en Larry (Skipp Sudduth) zijn de ‘ronins’ van dienst (een ronin was een samoerai die geen meester meer diende. De 5 mannen werken nu als freelancers en kan je dus ook vergelijken met een samoerai zonder meester, vandaar de titel). Al snel blijkt dat ze met hun sterke persoonlijkheden niet altijd even goed overeenkomen.

Deze film heeft alles wat een spannende spionagefilm nodig heeft: razendsnelle auto-achtervolgingen, heel wat schietpartijen, geheime agenda’s en verraad.

5. Scarface (beschikbaar vanaf 25.11)

Natuurlijk mogen de echte klassiekers ook niet ontbreken in de bibliotheek.

Scarface vertelt het verhaal van Tony Montana (Al Pacino), een Cubaanse gangster die niet langer de klusjes van anderen wil oplossen. Met veel geweld probeert hij zich nu zelf op te werken in het drugsmilieu en zijn eigen imperium uit te bouwen. Zijn ‘succes’ is ook de lokale autoriteiten niet ontgaan, zij hebben het sindsdien op hem gemunt. Ondertussen zakt Montana steeds dieper in een verschrikkelijke verslaving.

Nieuw van Canal+ Series

1. All the way up seizoen 2

In september kwam het eerste seizoen van All The Way Up uit. We volgden er de jonge rapper Clément, ook gekend als Apash, die opgemerkt werd door één van de belangrijkste Franse rappers.

Het tweede seizoen speelt zich 1 jaar na de tragische dood van Apash af. Zijn twee vrienden, William en Brahim, besluiten zijn muziek te lanceren als eerbetoon aan hem. Ondertussen gaan ze in zee met Sara en al hun hoop is gericht op deze artieste. Spijtig genoeg wordt de rapindustrie op dat moment nog steeds gedomineerd door mannen en is acceptatie een moeilijk punt. Kan Sara haar plaats vinden tussen al deze mannen?

2. Interns seizoen 2

Onze favoriete ziekenhuisserie is terug van weggeweest. In seizoen 2 zijn de bedden van ziekenhuis Poincaré goed bezet. Wanneer de spoedafdeling er onder water komt te staan, moeten arts-assistenten Alyson, Hugo en Chloe er alles aan doen om hun weg weer te vinden in al de chaos.

3. Paris Police

Was de Belle époque wel een periode van glorie? Via de serie Paris Police zien we de donkere en brutale kant van deze periode.

Alles start met een schandaal. President Félix Faure (1841-1899) komt om het leven door een hartaanval tijdens een vrijpartij met zijn maîtresse Meg Steinheil. Ondertussen verdelen verschillende groeperingen het land, en dreigt Parijs volledig uit elkaar te vallen. Terwijl er onrust in de stad heerst, wordt het lichaam van een onbekende vrouw in de Seine teruggevonden. Het is aan Rechercheur Antoine Jouin om deze zaak op te lossen, al ontdekt hij dat de staat zelf ook niet onschuldig is…

Heb je graag toegang tot de volledige bibliotheek van TV VLAANDEREN?

Al dit topentertainment is gratis inbegrepen voor een APP TV Basic, APP TV Plus, Basic of Basic + abonnement. Wil je binnen de 5 minuten starten met kijken? Dat kan via APP TV.

  • Je kiest het abonnement dat het beste bij je past via deze pagina.
  • Je geeft je gegevens in en activeert je account met de activatiecode.
  • Je verbindt je met wifi of 4G en kan direct starten met kijken!

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!