Welke sportzenders kijk je via TV VLAANDEREN?
Terug naar de blog

Welke sportzenders kijk je via TV VLAANDEREN? 

2/02/2023 Op tv Zenderaanbod Goed om te weten

De beste sportzenders, die kijk je via TV VLAANDEREN. We hebben speciaal voor al onze sportfanaten een uitgebreid zenderaanbod, want met een ruime selectie sportzenders is er voor ieder wat wils!  Benieuwd welke zenders allemaal beschikbaar zijn via de APP? Via deze blog heb je steeds een handig overzicht bij de hand. 



ELEVEN PRO LEAGUE 1, 2 en 3

Volg je de Pro League graag vanop de eerste rij? Goed nieuws dan, want via de APP van TV VLAANDEREN kijk je al de matchen via de drie Pro League- zenders van ELEVEN. Deze zenders zijn inbegrepen bij Basic, Basic+, APP TV Basic en APP TV Plus. Via APP TV neem je al de matchen met je mee, want het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Hierdoor kan je de wedstrijden ook volgen op de trein, bij vrienden, tijdens pauzes op je werk,... Belangrijke matchen missen is verleden tijd. 



ELEVEN 1, 2 en 3 

Volg je naast het Belgisch voetbal ook graag internationale kampioenschappen? Dat kan, want naast de 3 Pro League-zenders zijn ook ELEVEN 1, 2 en 3 inbegrepen. Via deze zenders volg je onder andere de Bundesliga, Serie A en de FA Cup. 

Natuurlijk is er meer dan voetbal. Ook deze sporten worden uitgezonden op de 3 ELEVEN-zenders: 

  • Gevechtssporten waaronder de UFC
  • De Eurohockey League 
  • De Davis Cup (tennis) 
  • Basketbal (NBA)
  • American football (NFL)



Sport 10

Sport 10 is een allround sportzender en dus de perfecte zender voor elke sportliefhebber. Je volgt er onder andere de beste nationale en internationale rally races, wielersport, motorraces, zeilsport, atletiek, Formule 1, basketbal,... Ontzettend veel variatie dus. Via deze zender kijk je trouwens ook alles van de Portugese voetbalcompetitie. 



FightBox 

De naam zegt het zelf: bij FightBox ben je aan het juiste adres voor vechtsporten. MMA, boksen, armworstelen, sumo,... Je vindt er een uitgebreid aanbod vechtsporten wereldwijd, en dat allemaal op één zender.  



Auto Motor Sport Channel

Fan van snelle wagens, ben je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, of volg je liefst verschillende races? Dan zal de Duitse sportzender Auto Motor Sport Channel ongetwijfeld tot je favorieten behoren. 



Nautical Channel

Uiteraard mag ook watersport niet ontbreken. Via Nautical Channel ben je steeds op de hoogte van de grootste sportevents en de laatste nieuwigheden. Je ontdekt er programma’s die jou een nieuwe kijk geven op zeilen, surfen, motorbootracen,... 



Kijk al deze sportzenders via APP TV van TV VLAANDEREN

APP TV, dat is nooit meer jouw favoriete wedstrijden missen. Je kijkt waar en wanneer je dat wil naar al de kampioenschappen. Van Belgisch voetbal, tot internationale voetbalwedstrijden, vechtsport, watersport, autosport,...Een fantastisch aanbod voor elke sportfan! 



Kies hier je abonnement en kijk de eerste 30 dagen gratis.