Zender in de kijker: win duotickets met Love Nature HD
Terug naar de blog

Zender in de kijker: win duotickets met Love Nature HD

3/10/2019 Op tv Zenderaanbod

Goed nieuws voor wildlife en natuurliefhebbers: Love Nature HD is zender van de maand bij TV VLAANDEREN. Geniet van de beste dier- en natuurprogramma’s op deze schitterende zender. Naar aanleiding van Werelddierendag op 4 oktober geeft Love Nature HD 5 duotickets naar Pairi Daiza weg en jij kan deze winnen!

Win duotickets

Om deze beestelijke dag te vieren maak je kans op één van de 5 duotickets van  Pairi Daiza. Neem deel aan de wedstrijd door de gevraagde gegevens en schiftingsvragen correct in te vullen en laat je verrassen door de geweldige prijzen van Love Nature HD!

Pairi Daiza

Bekroond als beste zoo van Europa al twee jaar op rij biedt Pairi Daiza een onvergetelijke dag tussen de wilde dieren, de schoonheid en de kwetsbaarheid van de natuur. Pairi Daiza toont meer dan 7.000 dieren van over de hele wereld waarvan panda's, vogels, vissen en de grootste kudde olifanten van Europa. Vertoef er de hele dag en laat je onderdompelen in de Wildlife of voeder jouw favoriete beestjes in de kinderboerderij. Rust even uit op de verschillende voorziene picknickruimtes of ga gezellig dineren in een van hun restaurants.

Kijktips Love Nature HD

Bij de zender Love Nature HD staan dieren en wildlife centraal. Of het nu gaat over huisdieren of bedreigde diersoorten in het Afrikaanse oerwoud: Love Nature HD heeft prachtige programma’s voor jou in petto:

  • Wilde bewegingen 

De suikereekhoorn leeft in boo

mtoppen. Om hoog in de bomen te kunnen leven, leerde hij zichzelf om te vliegen zonder vleugels! Snelheid en wendbaarheid worden beide bepaald door de vorm van de vleugel. De woestijnbuizerd laat zijn manoeuvres zien die alleen met uiterst goede vleugels mogelijk zijn. Wilde bewegingen laat je kennismaken met de fijnste maar ook grootste dieren die hun dierlijke instincten maar al te goed in he

t dagelijkse leven kunnen gebruiken.

Elke dag| Love Nature | 16.55 uur

  • Afrika's horizon

Altijd al een glimp van Afrika willen ontdekken? Met Love Nature is het je uitgerekende kans om oog in oog te staan met het wilde dierenleven in het land. Ga mee het paradijs van de vogels in of op jacht met de sluwe luipaarden en verbreed je dierenkennis van het Wild Life.

Elke dag | Love Nature | 19.30 uur

  • Zeereservaten 

Het National Marine Sanctuary van Monterey Bay als thuisreservaat van 525 vissoorten. Het Meso-Amerikaans Koraalrif met een ongerept ecosysteem van de oceaan. Kom meer te weten over deze zeese natuurparken in Zeereservaten.

Elke dag | Love Nature | 17.50 uur

Love Nature HD is beschikbaar vanaf een basic satelliet-tv-abonnement op kanaal 36. TV VLAANDEREN wenst je veel tv-plezier!