Zender in de kijker: Eclips TV
Terug naar de blog

Zender in de kijker: Eclips TV

25/07/2019 Op tv Zenderaanbod

Deze maand staat Eclips TV in de kijker. De zender, dat vooral gericht is op 50-plussers, zendt dagelijks spannende series en documentaires uit. Met een abonnement Basic Light van TV VLAANDEREN kan je onderstaande programma’s bekijken:

Tip 1: Braambos

“Braambos” is een documentairereeks waarin verschillende bedevaartsoorden en historische gebouwen bezocht worden. Een woordje uitleg komt daar zeker van te pas. Elke aflevering staat er een unieke locatie in de kijker en wordt er verteld wat deze locatie zo mooi en speciaal maakt. 

Elke dinsdag en zaterdag op Eclips TV.

 

Tip 2: Op bezoek

“Op bezoek” is een toeristische tv-magazine dat je elke dag meeneemt naar een ander land. Heb je nood aan enkele tips en tricks voor je volgende vakantie? Geen probleem! “Op bezoek” zorgt voor ontspanning, hobby’s, reizen en lifestyle vanuit je zetel.

Elke dag op Eclips TV.

 

Tip 3: Dierenrijk

Ben je een echte dierenfanaat? Dan zal Dierenrijk je wellicht betoveren. Het natuurmagazine wordt elke dag uitgezonden en zorgt voor een goede combinatie van dier en natuur op je scherm. Elke aflevering staat er een ander dier in de kijker. Misschien zit jouw lievelingsdier er wel tussen?

Elke dag op Eclips TV.

 

Wist je al?

Sinds 1 juni 2019 werd Evenaar door Eclips TV overgenomen. Je kan nu ook alle programma’s van Evenaar op Eclips TV bekijken. Volg Eclips TV op kanaal 13.

 

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier.