Replay

11 nieuwe zenders in je Replay TV aanbod

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
30 mei 2018 Via

Voor alle terrasjesgangers, barbecue-lovers en cocktaileraars hebben we een leuk tv-extraatje voor binnen én vooral voor buiten! We voegen maar liefst 11 nieuwe zenders toe aan Replay TV! Zo kijk je dankzij je gratis optie Live TV tot 7 dagen terug naar je favoriete tv-programma’s waar en wanneer je wilt!

Wat is Replay TV?

Programma gemist? Met Replay TV kan je tot 7 dagen terugkijken naar je favoriete tv-programma’s van een selectie van zenders via je interactieve decoder thuis, via de browser op je laptop en via de app op je smartphone en tablet. Replay is beschikbaar in je gratis optie Live TV.

11 nieuwe zenders met Replay

Baby TV

Baby TV

Baby TV is volledig gewijd aan baby’s en peuters. De programma’s zijn gemaakt in samenwerking met psychologen en pedagogen. Overdag nemen leuke karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld en leren baby’s en peuters de eerste woordjes en liedjes. ‘s Avonds en ‘s nachts brengen rustige muziek en langzaam bewegende beelden rust in huis.

National Geographic is altijd op zoek naar fascinerende verhalen met documentaires die de wereld verkennen vanuit een uniek perspectief. Met een verrassende blik op de natuur, archeologie, wetenschap en geschiedenis brengt National Geographic verbazingwekkende documentaires en uitzonderlijke verhalen.

CNN brengt het belangrijkste nieuws in beeld terwijl het gebeurt. Met een Amerikaanse bril kijkt CNN op de wereld en geeft het diepgaande achtergrond en betrouwbare kennis over internationale thema’s.

Cartoon Network brengt de hele dag tekenfilms voor kinderen vanaf 7 jaar. Met onder meer De Wonderlijke Wereld van Gumball, The Powerpuff Girls en Edd and Eddy beleef je altijd een hoop plezier bij Cartoon Network en blijf je met je lolbroek steeds op het puntje van je zetel zitten.

iConcerts

iConcerts HD

C-Music is helemaal gewijd aan klassieke muziek, originele filmsoundtracks en ontspannende muziek.

iConcerts HD is essentieel voor fans van live muziek die maar niet genoeg krijgen van dat gevoel van op de eerste rij te staan bij een optreden. Stem af op geweldige liveconcerten, fascinerende muziekdocumentaires en onvergetelijke optredens van je favoriete headliners.

Brava HD is dé cultuurzender voor klassieke muziek, opera, ballet en culturele evenementen. Brava HD brengt 24 uur per dag prachtige meesterwerken van de grootste componisten.

Travelxp HD brengt je dichter bij de natuur, nieuwe culturen en mensen van over de hele wereld. Laat je inspireren door talloze documentaires en programma’s met een avontuurlijk tintje die zorgen voor een koffer vol ideeën voor je volgende reis.

History HD

History HD

E! Entertainment houdt je op de hoogte van het laatste nieuws uit Hollywood. Je hoort de beste entertainmentnieuwtjes, roddels over beroemdheden en je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen.

History HD biedt een frisse blik op het verleden met bekende verhalen en verborgen gebleven avonturen.

Disney Channel is de leukste zender voor kinderen van 3 tot 14 jaar met de allerleukste tekenfilms, series en films. Ook de beste Disney-klassiekers en de nieuwe tv-favorieten van de kinderen komen ruim aan bod.

Ook programma’s terugkijken? Activeer nu je Live TV! Het is helemaal gratis!

Nog geen Live TV account? Het is volledig gratis inbegrepen in je tv-abonnement! Activeer nu je gratis Live TV optie, zo kan je tot 7 dagen terugkijken met Replay TV én kijk je overal via 3G/4G of via WiFi naar je favoriete tv-zenders op je smartphone, tablet of laptop!

Wacht dus niet langer en activeer je Live TV optie nu meteen in MIJN TV VLAANDEREN.

Replay TV met een interactieve decoder

Thuis een programma terugkijken kan je met een interactieve decoder van het type MZ-101 en MP-201:

Interactieve decoders

 

Je decoder moet verbonden zijn met het internet als je gemiste programma’s wilt terugkijken. Leg dus snel even een kabeltje naar de modem en je decoder is klaar! Hier is hoe je te werk gaat:

Decoder aansluiten

Wil je een programma terugkijken van de voorbije 7 dagen? Ga op je tv naar de tv-gids met de knop GUIDE van de afstandsbediening. De programma’s die je kan herbekijken herken je aan het volgende symbool:Replay

Kies het programma dat je wilt terugkijken en bevestig met OK. Kies vervolgens voor de optie REPLAY TV om je programma te starten.

Replay TV op je laptop

Ga naar http://livetv.tv-vlaanderen.be en kies voor REPLAY. Hier zie je een overzicht van alle zenders die beschikbaar zijn waarvan je de programma’s tot 7 dagen terug kan kijken.

Kies hier het programma dat je wilt herbekijken.

Replay TV via de app op je smartphone of tablet

Download de app voor je smartphone of tablet:

Tv replay smartphone

Download Live TV in Google Play Store Download Live TV in App Store

Open de app en meld je aan met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN. Kies vervolgens voor REPLAY. Hier zie je een overzicht van alle zenders die beschikbaar zijn waarvan je de programma’s tot 7 dagen terug kan kijken.

Kies het programma dat je wilt herbekijken.

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018