Restart en Replay voor onze satelliet-tv abonnees

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
4 april 2019 Via

Restart en Replay is sinds 1 april 2019 ook beschikbaar op jouw favoriete Vlaamse tv-zenders. Wat is Restart en Replay nu juist? En op welke zenders zijn ze beschikbaar? Lees hieronder verder en ontdek nog meer functionaliteiten die jouw tv-ervaring uniek maakt.

Wat zijn jouw voordelen ?

Heb je enkele minuten van jouw favoriete programma gemist? Dankzij de Restart functionaliteit kan je een reeds gestart programma vanaf het begin bekijken.

Of heb je vanavond plannen en kan je de gezellige film niet meteen bekijken? Met de Replay functionaliteit (ronde pijl) kunnen TV VLAANDEREN abonnees een programma na de uitzending herbekijken tot 7 dagen terug.

Met Restart en Replay kan je al jouw favoriete tv-programma’s gratis herbekijken op al je schermen via jouw interactieve TV VLAANDEREN decoder, de optie Live TV of met de Smart TV applicatie van TV VLAANDEREN.

Welke zenders zijn beschikbaar op Restart/Replay ?

Je kon al genieten van de functionaliteit op enkele zenders in jouw TV VLAANDEREN-abonnement. Sinds 1 april 2019 is de Restart en Replay functionaliteit beschikbaar op de zenders Eén, Canvas en Ketnet van de VRT en de zenders VIER, VIJF en ZES van SBS Belgium. Sinds 1 juli zijn de zenders VTM, Q2, Vitaya, Caz, VTM Kids en VTM Kids Jr. van Medialaan aangesloten en beschikken voor de Restart en Replay functionaliteit.

Hoe kan ik deze functionaliteit gebruiken?

De abonnees van TV VLAANDEREN kunnen Restart en Replay gebruiken op hun interactieve TV VLAANDEREN decoder van het model MZ-101 of MP-201. Je kan ook van de Restart en Replay functie gebruik maken op al je schermen (smartphone, laptop of tablet) via Live TV of via de Smart TV applicatie.

Om de Restart functionaliteit te starten klik je op je programma naar keuze en klik je simpelweg op de knop “herstart”. Om de Replay functionaliteit te starten kies je jouw programma en klik je simpelweg op de knop herbekijk. De speciaal toegewijde Replay-tab laat je toe om rechtstreeks naar alle zenders met Replay te gaan.

Bij TV VLAANDEREN is het onze prioriteit om de abonnees een ultieme kijk-ervaring te bezorgen. Met de Restart en Replay functionaliteit mikken we op een nog meer innoverende en magische tv-ervaring. Wij wensen jou de beste tv-momenten met ons!  

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018