Schlager TV

Bouw een feestje met Schlager TV

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
16 mei 2018 Via

Het is tijd voor de poooloooonaise!! Dans jezelf de zetel uit en laat het feest maar beginnen met onze nieuwe muziekzender Schlager TV. Dass Leben ist so schön mit Schlager! Schlager TV is nu beschikbaar in je zenderaanbod.

Logo Schlager TVDe hele dag door trakteert Schlager TV je op de grootste Duitstalige schlagermuziek. Ontdek grote namen als Michael Holm, Die Flippers, Heino, Udo Jürgens, Rex Gildo en Freddy Quinn en vele anderen. Schlager TV is 24u per dag beschikbaar en is volledig reclamevrij.

Naast videoclips zijn er ook enkele topprogramma’s voor de grootste schlagerfans. Zo kijk je elke zondag om 20u naar het programma STAR*TREFF. In dit populaire muziekprogramma ontvangt presentator Armin Stöckl de grootste sterren uit de Schlagerwereld op diverse locaties in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Artiesten die al optraden in STAR*TREFF zijn onder andere Ute Freudenberg, Michael Hirte, Monika Martin en Patrick Lindner.

Hoe ontvang ik Schlager TV thuis?

Schlager TV is beschikbaar vanaf Basic Light met een interactieve hd-decoder van het type MZ-101 en MP-201:

Interactieve decoders

 

Schlager TV wordt interactief aangeboden op nummer 60. Dit betekent dat je decoder verbonden moet zijn met het internet om Schlager TV te kunnen kijken. Leg dus snel even een kabeltje naar de modem en je decoder is klaar! Zo kijk je via het internet met je decoder naar Schlager TV en andere interactieve tv-zenders zoals  FOX, TVL, ATV en de nieuwe zender Baby TV. Hier is hoe je te werk gaat: 

Decoder aansluiten

Schlager TV op Live TV

Schlager TV op al je schermen

Met je gratis optie Live TV kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar Schlager TV. Ergens een leuk feestje bouwen? Met Schlager TV dans je meteen de pannen van het dak! Activeer je optie Live TV nu, ze is gratis inbegrepen in je tv-abonnement.

 

 

Gerelateerde artikelen

Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Live tv kijken voortaan ook in het buitenland
Dankzij je gratis optie Live TV kijk je overal in België via wifi of het 3G/4G-netwerk naar je favoriete tv-programma’s op je smartphone, tablet of laptop. Kijk goed, want deze is speciaal voor de trouwe luchthavenaars, de last minute zonnekloppers en de jetlag
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
3 april 2018
De nieuwste films kijk je zo
Update: Sinds oktober 2019 kan je enkel de gratis films van TV VLAANDEREN bekijken.  TV VLAANDEREN Live TV biedt je een uitgebreide filmcatalogus van meer dan 500 films voor bij jou thuis of onderweg op al je schermen. De grootste blockbusters en all-time
category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
23 maart 2018