Smart TV applicatie nu ook beschikbaar voor merken van Vestel!

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
24 april 2019 Via

Zoals je misschien al weet is onze Smart TV app beschikbaar voor de merken Samsung en LG. Maar, vanaf 17 april 2019 voegen we hier een heleboel merken aan toe! Heb je een tv van het merk Toshiba, HITACHI, …? Dan is onze app nu ook voor jou! Ben je nog niet up te date over onze nieuwste app? Ontdek dan hier alle voordelen van onze Smart TV app.

Hoe installeer ik de app op mijn tv?

Stap 1. Ontdek hier de met alle tv’s die compatibel zijn met onze Smart TV app.

Stap 2. Voor een eerste gebruik, moet je de Live TV app van TV VLAANDEREN downloaden op één van je mobiele apparaten (smartphone of tablet)

Stap 3. Druk op de “Home”-knop van je afstandsbediening, navigeer met de pijl omlaag naar “Apps”. Druk op “Meer toevoegen” om de App store van je Smart TV te opnenen. Het logo van TV VLAANDEREN verschijnt automatisch in deze lijst. Eénmaal je dit logo geactiveerd hebt, verschijnt het achteraf ook in de balk onderaan je scherm als je op de “home”-knop drukt.

Stap 4. Open de Live TV-app op je smartphone of tablet en ga naar “parameters”. Scan vervolgens de QR-code die op je tv verschijnt om Live TV te koppelen aan de Vestel Smart TV.

Stap 5. Steek de CI+ module in je tv en verbind de coaxkabel van de satelliet aan de televisie. Als laatste klik je op “Parameters”, “Installatie” en activeer “Detecteren van de CI+ module”.

Voila… je bent helemaal klaar! Vanaf nu geniet je van al onze zenders en interactieve mogelijkheden, zoals Restart & Replay, VOD,… en dat allemaal zonder decoder!

Geïnteresseerd in onze app?

Lijkt dit product je wat? Maar heb je geen tv van Vestel Groep? Ontdek hier de volledige lijst van alle tv’s die compatibel zijn met onze app. Heb je nog een vraag? Contacteer onze klantendienst op het nummer 02 790 2 790 voor meer info. Zij helpen je met plezier verder bij vragen of eventuele problemen bij de installatie.

Wij wensen je alvast veel mooie momenten met onze allernieuwste Smart TV app van TV VLAANDEREN!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018