Onze Top 5 kookprogramma’s

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
24 januari 2019 Via

De feestdagen zijn al een tijdje achter de rug, de fitness is ondertussen al opgegeven en we vinden ons stilaan terug achter het fornuis.  Koken is hip en dat zien we ook aan de programma’s van toen en nu die steeds populairder worden. Al is het nu voor een ervaren top kok of voor de beginnende kot student, met deze 5 top-tips van kookprogramma’s weet je zeker de weg naar de keuken terug te vinden.

MasterChef voor de gepassioneerde kok talent

Met onze geliefde maar toch zo strenge MasterChef Gordon Ramsey, is geen maaltijd té zoet, té zout of té bitter. MasterChef zorgt voor een verhitte balans in de keukens van de beste Amerikaanse thuis koks in combinatie met een heerlijk stoofpotje drama. Voor de kleinsten onder ons, die alvast willen voorlopen op hun carrière, kunnen kijken naar het zusterprogramma MasterChef Junior. Elke dag om 16u op één.


Dagelijkse kost voor de klassieke huisvader

Snelle hapjes voor een tête-à-tête? Een driegangenmenu voor de hele familie? Ha! Niets is zo makkelijk als je de tips en tricks van de meest komische chef-kok in België, de enige echte Jeroen Meus, volgt! En ook aan de vegetarische onder ons is gedacht. Volg op een vanaf 18u de smakelijkste gerechten en haal nu ook de recepten in huis. Elke dag om 18u15 op één.


De keuken van Sofie voor de gemakzuchtige huismoeder

Stel je voor: een werkdag van 8u zit erop. Je hebt net de kinderen van school gehaald en komt thuis. Het enige waar je nu aan denkt is die gezellige zetel. Maar nee hoor, er moet nog gekookt worden. De keuken van Sofie to the rescue! Elke dag vanaf 18u op VTM.


Komen eten voor het stoofpotje humor

In deze reality-tv-reeks worden elke week 4 kandidaten aan elkaar voorgesteld. Het doel van het programma is dat elke kandidaat een diner voorschotelt aan de overige deelnemers en deze qua kwaliteit, sfeer en gezelligheid het best mogelijk presenteert. Met Herman “Marcske” Verbruggen als voice-over presentator is je avond geboekt vol overheerlijke gerechten en lachwekkende oneliners. Van maandag tot donderdag om 19u45 op VIER.


US Kitchen Nightmares voor de dramatische eetliefhebber

Gordon Ramsey is een bezige bij. Hij houdt zich niet alleen bezig met MasterChef en helpt, op een al dan niet subtiele manier, gefaalde restaurants in Amerika naar de top. Met een deegrol en Tupperware vol kritiek, gaat Gorden Ramsey langs bij de meeste ongeloofwaardige eetgelegenheden in de Verenigde Staten van Amerika om hen te keuren op kwaliteit en prijs. US Kitchen Nightmares is het perfecte programma van hoe het niet moet in de keuken. Elke dag op Vitaya vanaf 17u.


 

Natuurlijk hebben we nog veel meer verrukkelijke kookprogramma’s in ons aanbod staan. Neem zeker een kijkje in onze Live TV – catalogus.

 

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!

 

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018