Top 5 VOD Winter filmtips

13 December 2018 Via

Winter is coming! Om dat te vieren geven wij jou een fantastisch aanbod aan VOD-films om de koude feestavonden met de familie extra gezellig te maken. Volg onze tips om helemaal ondergedompeld te worden in de Holy Joly winter sfeer.

Tip 1. Before the winter chill

Before the winter chill is een Frans drama waarin Paul en Lucie het perfect koppel blijken te zijn. Paul is een respectvolle man die niets tekortkomt en een fantastische job als neurochirurg beoefend. Als de mysterieuze vrouw Lou zijn pad kruist, wordt hij gevangen tussen gevoelens voor zijn geliefde vrouw en de jonge en knappe Lou. Liefde is blind, want Paul zou weleens het middelpunt van sinister en donker plot kunnen zijn.

Cast: Auteuil Daniel, Bekhti Leila, Berry Richard, Scott Thomas Kristin

Regisseur: Claudel Philippe

Genre: Drama

Duur: 99 min

Jaar: 2013

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/05/2019

Prijs: Gratis

Tip 2. The Revenant

De thrillerfanaten krijgen dit eindejaar ongetwijfeld voordeel. The Revenant, een film waarin Leonardo Dicaprio zijn rol voorziet van pure geloofwaardigheid en zijn acteurstalent weer eens bewijst. De Oscar prijkende-prent vertelt het waargebeurd verhaal van de achtergelaten avonturier Hugh Glass die koste wat wil moet overleven in de verlaten winterse bossen van Alaska.

Cast: Leonardo Dicaprio, Tom Hardy, Will Poulter

Regisseur: Alejandro Gonzales Inarritu

Genre: Actie

Duur: 150 minuten

Jaar: 2016

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019

Tip 3. Charming

Wat als Assepoester, Belle én Sneeuwwitje allemaal verliefd worden op één man? Prins Charming werd als kind vervloekt waardoor alle meisjes van het koninkrijk op hem verliefd zijn geworden. Samen met dievegge Lennie vertrekt hij op zoektocht naar de ware liefde, maar merkt dat Lennie als enige vrouw immuun is voor zijn charmes.

Cast: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Ashley Tisdale

Regisseur: John H. Williams

Genre:  Kinderen

Duur: 85 min

Jaar: 2018

Bij TV VLAANDEREN tot: 2/05/2018

Prijs: € 3.99 (NIEUW)

Tip 4. The Snowman

Ook tijdens de strenge winterperiodes is de Noorse politiedienst druk in de weer. In deze psychologische thriller treft detective Harry Howle tijdens de eerste sneeuwval het levenloze lichaam aan van een vrouw. Samen met zijn nieuwe briljante collega Katrine Bratt start de detective het onderzoek naar de dader. Is dit een doodgewone routinezaak of gaat het hier wel degelijk om een seriemoordenaar die tientalen jaren eerder al zijn slag sloeg?

Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg

Regisseur: Tomas Alfredson

Genre: ThrillerMisdaad

Duur: 114 minuten

Jaar: 2017

Bij TV VLAANDEREN tot: 22/01/2020

Prijs: € 3.99

Tip 5. The Spy who dumped me

Audrey (Kate McKinnon) en Morgan (Mila Kunis) zijn twee beste vriendinnen die alles met elkaar delen. Wanneer Audrey gedumpt wordt door de liefde van haar leven probeert Morgan haar te troosten. De twee komen echter terecht in een internationaal complot waarin Audrey ontdekt dat haar ex-vriend een spion voor de C.I.A is. Het complot brengt hen tot in Europa waarin beide vriendinnen voor hun leven moeten rennen en tegelijkertijd de daders ontmantelen om de wereld te redden.

Regisseur: Susanna Fogel

Genre:  Actie, Komedie, Avontuur

Duur: 116 min

Jaar: 2018

Bij TV VLAANDEREN tot: 16/10/2019

Prijs: € 4.99 (NIEUW)

Nog nooit van onze filmcatalogus gehoord? Deze kan je gemakkelijk terugvinden door hier te klikken. Onze filmcatalogus bevat een ruim aanbod aan films voor jong en oud. De filmcatalogus bevat een ruim aanbod aan films voor jong en oud. VOD-films live op je smartphone of tablet bekijken? Klik hier voor meer informatie.

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!