Travel XP brengt je tv naar verre oorden

Travel XP brengt je tv naar verre oorden

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
5 februari 2018 Via

Het grijze winterweer doet je waarschijnlijk verlangen naar zon, zee en strand, dus hoog tijd om nu al inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Voor alle ontdekkingsreizigers, avonturiers en jetlag-strijders, met Travelxp HD droom je volledig weg in de meest exotische bestemmingen ter wereld.

Travelxp HD brengt je dichter bij de natuur, nieuwe culturen en mensen van over de hele wereld. Laat je inspireren door talloze documentaires en programma’s met een avontuurlijk tintje die zorgen voor een koffer vol ideeën voor je volgende reis. Nu beschikbaar aan gate uhm… op nummer 27 in Basic+. Wanneer vertrekken we?

Backpack: India
Elke weekdag om 21u00

Backpack is het verhaal van een solo-reiziger op missie om het karakter, de schoonheid en complexiteit van verschillende plaatsen in de wereld te ontdekken. Dit seizoen trekken we doorheen India. In deze unieke reeks verkennen we de prachtige locaties, de eeuwenoude monumenten en de rijke keuken van de vele specerijenregio’s die het land te bieden heeft.

Backpack India


Landmarks: Vigeland Park
Woensdag om 19u15

Bezienswaardigheden zijn de hoeksteen van het culturele en historische belang van een land. In deze reeks gaan we op zoek naar monumenten, locaties en historische gebouwen die aan de basis liggen van de lokale cultuur. Bekend voor zijn meer dan 200 sculpturen, is het Noorse Vigeland Park in Oslo een absolute toplocatie. Stuk per stuk zijn ze gemaakt door één artiest: Gustav Vigeland.

Landmarks: Vigeland Park


Xplore Spain
Donderdag om 22u30

Verken talloze bruisende en gastronomische toplocaties in Spanje en ontdek enkele goedbewaarde geheimen van de lokale culinaire tradities. Starten doen we in Valencia. Deze warme, Mediterraanse stad herrijst elke jaar tijdens Las Fallas. Verdoken in de schaduw van Barcelona en Madrid, lijkt de stad haar cosmopolische vitaliteit en culturele verscheidenheid perfect te combineren.

Xplore Spain


Heritage
Zaterdag om 20u00

Deze unieke locaties staan op de Werelderfgoedlijst UNESCO en fascineren generaties lang met hun schoonheid, architectuur en compositie. In deze aflevering gaan we naar de Sigiriya site, ofwel de “Leeuwenberg van Sri Lanka” genoemd in de volksmond. Dit majestueus fort, geschilderd met schitterende fresco’s in de galerijen en trappen daalt af in de mond van een gigantische stenen leeuw.

Heritage


Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018