Tv-gids week 32

5 Augustus 2019 Via

Deze week is er weer heel wat leuks op tv. Van Morgan Freeman tot New Looney Tunes. Bij TV VLAANDEREN moet je zijn. Heb jij nog geen tijd gehad om Dumbo te gaan zien in de zalen? Dan kan jij de film vanaf nu huren uit de filmcatalogus van Moviemax.

The Story of God with Morgan Freeman

Maandag om 20u00 op National Geographic op nr. 25

Spreekt God tot ons door visioenen? Kan de wetenschap uitleggen wat we goddelijke inspiratie noemen? Van inheemse visites tot heilzame wateren gezegend door een katholieke heilige, ontmoet Morgan Freeman mensen over de hele wereld die geloven dat ze een boodschap uit de hemel hebben ontvangen.

Dumbo

Vrijdag = filmavond

Circuseigenaar Max Medici vraagt voormalig ster Holt en zijn kinderen Milly en Joe om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een worstelend circus. Maar als blijkt dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een grote comeback. En dat overtuigt ondernemer V.A. Vandevere ervan het circus in te huren voor zijn grote entertainmentonderneming Dreamland. Terwijl Dumbo leert vliegen, ontdekt Holt dat er meer aan de hand is en dat Dreamland behoorlijk duistere geheimen herbergt.

New Looney Tunes

Zondag om 19u15 op Cartoon Network op nr. 39

Squeaks komt tegenover een kleine groep ninja’s te staan. Het is aan Bugs om hem te redden.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.