Deze week op tv

Hoogtechnologische snufjes en tennissers op tv

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
4 juni 2018 Via

Wat je deze week zeker niet mag missen op tv: Extreme Engineering, Nazi Megastructures, onze favoriete film uit onze filmcatalogus en de finale van de mannen in Roland Garros. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Extreme Engineering
Dinsdag om 20u15 op Discovery op nr. 24

Laten we deze week beginnen op Discovery vanaf 20u15. Hier kan je volgen hoe ze skyscrapers, tunnels of bruggen maken. Nieuwsgierig hoe het allemaal te werk gaat op een gigantische werf? Extreme Engineering volgt de grootste projecten de hele wereld rond.

Extreme Engineering


Nazi Megastructures
Woensdag om 15u40 op National Geographic op nr. 25

Vervolgens raden we deze Britse documentaire reeks aan, over wapens en bouwwerken van Adolf Hitler tijdens de tweede wereldoorlog. Met behulp van authentieke beelden uit de oorlog worden er belangrijke gebeurtenissen en scenes nagespeeld.

Nazi Megastructures


Gone Girl
Donderdag= filmdag

Gone Girl gaat over een jong koppel. Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick zijn charmante vrouw, Amy, als vermist op. Wanneer de plotse verdwijning van zijn vrouw ongelofelijk veel aandacht in de media krijgt, wijzen alle bewijzen naar Nick zelf. Zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag zorgen ervoor dat iedereen zich hetzelfde begint af te vragen: Heeft Nick zijn eigen vrouw vermoord? Gone Girl is nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Gone Girl


Roland Garros: Finale Mannen
Zondag om 14u55 op Eurosport 1 HD nr. 81

Om de week mooi te eindeigen kijken wij vol spanning naar de finale van Roland Garros. Zal de Spaanse Raphael Nadel, nr 1 van de wereld, voor zijn 11de overwinning gaan in Parijs? Kijk op Eurosport vanaf 14u55.

Roland Garros: Finale Mannen

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


 

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018