Deze week op tv: zoutpannen en echte liefde

7 Mei 2018 Via

Zin om vanavond lekker lui voor de tv te zitten maar je kan niet kiezen tussen de grote keuze aan tv-programma’s die je tv-gids aanbiedt? Wij begrijpen je! Er zijn dan ook meer dan 400 zenders te ontvangen via satelliet en dit zorgt voor heel wat keuze! Dit is waarom we elke week een kleine selectie van programma’s aanbevelen die je zeker niet mag missen. Aarzel ook niet om op onze Facebook pagina te gaan om de aanbevelingen van onze TV VLAANDEREN ploeg te volgen.

Deze week op ons programma: een reportage over de zoutpannen, een ongeloofwaardige dierenarts en echte liefde.

Wilde Gewesten
Maandag om 19u40 op Evenaar op nr. 13

Deze maandag bieden wij een leerrijke documentaire aan over de zoutpannen van Maras, die gewonnen wordt op 3500(!) meter hoogte door de lokale bevolking. Wat maakt dit zout zo bijzonder? Welke mineralen heeft het dat andere niet hebben? “Wilde Gewesten” is een wekelijkse documentaire van spannende avonturen op boeiende plaatsen in de wereld en is elke dag terug te vinden om 19h40 op Evenaar.

Wilde Gewesten

The Incredible Dr. Pol
Dinsdag om 18u10 op Nat Geo HD op nr. 25

Een totaal ander programma om zeker te zien is “The Incredible Dr. Pol”. Deze ongeloofwaardige Nederlander werkt samen met zijn familie als dierenarts in de Verenigde Staten. Aangevallen varkens, ondeugende honden, een aangereden paard en een groep runderen zorgen ervoor dat de patiënten binnen blijven stromen. Deze dinsdag 8/5 kan je naar 2 afleveringen zien op Nat Geo HD vanaf 18u10.

The Incredible Dr. Pol

90 Days to Wed
Vrijdag om 21u00 op TLC op nr. 30

Eind deze week, op vrijdag om precies te zijn, raden we jou een goede serie aan voor de hele familie: “90 Days to Wed”. Koppels reizen naar de Verenigde Staten en krijgen 90 dagen om te trouwen voor hun speciaal visum vervalt, anders moeten ze het land uit. Bekijk de laatste aflevering om 21u00 op TLC.

90 Days to Wed

Pitch Perfect 3
Vrijdag = Filmavond

En ten slotte, zoals elke week, onze favoriete film in de categorie Video on demand van TV VLAANDEREN (beschikbaar via je decoder en via de Live TV app op je smartphone, tablet of laptop). Deze week de hilarische komedie, “Pitch Perfect 3”. De Bellas komen voor een laatste keer samen voor een zangwedstrijd, maar ze komen onverwacht een lastige tegenstander tegen. Ga jij hem huren? Bij ons, is het al gebeurd.

Pitch Perfect 3

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.