Op tv

3 toppers op tv voor een regenachtige dag

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
13 augustus 2018 Via

Deze week op de planning van onze tv-gids: Frizzy en de Lemmings, Shopping Queens met de enige echte Jani Kazaltzis en een verhaal over het koningsdom Wakanda waar T’Challa naar huis keert na de dood van zijn vader. Nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Grizzy en de Lemmings
Maandag om 13u30 op Boomerang op nr. 40

Grizzy staat wanhopig in de keuken. De voorraad chocoladepasta is helemaal op. Hij bedenkt zich dat de Lemmings die altijd zelf maken, volgens een ingewikkeld recept. Als zij dat kunnen, kan hij dat toch ook? Maar eerst heeft hij dat recept nodig! Kijk mee of het hem zal lukken op Boomerang om 13u30.

Grizzy en de Lemmings


Shopping Queens
Woensdag om 18u00 op Vier op nr 4

Vier fashionista’s steken zich in een nieuw kleedje onder het toeziend oog van stylist Jani Kazaltzis. Elke week krijgen de meisjes een thema of accessoir dat als basis moet dienen voor hun restyling. Met een beperkt budget trotseren de meisjes deze week de Leuvense binnenstad om er een outfit te scoren waarmee ze Vlaanderens grootste fashion autoriteit willen bekoren. Vergeet geen reminder in te plannen op je app om geen seconde te moeten missen.

Shopping Queens


Black Panther
Zondag = filmdag

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning wordt alleen op de proef gesteld door een zwaar conflict met een oude vijand. De vete brengt niet alleen het lot van Wakanda in gevaar, maar ook dat van de rest van de wereld. Geconfronteerd met verraad en gevaar, moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen. Black Panther is nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Black Panther


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018