3 toppers op tv voor een regenachtige dag

13 Augustus 2018 Via

Deze week op de planning van onze tv-gids: Frizzy en de Lemmings, Shopping Queens met de enige echte Jani Kazaltzis en een verhaal over het koningsdom Wakanda waar T’Challa naar huis keert na de dood van zijn vader. Nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Grizzy en de Lemmings
Maandag om 13u30 op Boomerang op nr. 40

Grizzy staat wanhopig in de keuken. De voorraad chocoladepasta is helemaal op. Hij bedenkt zich dat de Lemmings die altijd zelf maken, volgens een ingewikkeld recept. Als zij dat kunnen, kan hij dat toch ook? Maar eerst heeft hij dat recept nodig! Kijk mee of het hem zal lukken op Boomerang om 13u30.

Grizzy en de Lemmings

Shopping Queens
Woensdag om 18u00 op Vier op nr 4

Vier fashionista’s steken zich in een nieuw kleedje onder het toeziend oog van stylist Jani Kazaltzis. Elke week krijgen de meisjes een thema of accessoir dat als basis moet dienen voor hun restyling. Met een beperkt budget trotseren de meisjes deze week de Leuvense binnenstad om er een outfit te scoren waarmee ze Vlaanderens grootste fashion autoriteit willen bekoren. Vergeet geen reminder in te plannen op je app om geen seconde te moeten missen.

Shopping Queens

Black Panther
Zondag = filmdag

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning wordt alleen op de proef gesteld door een zwaar conflict met een oude vijand. De vete brengt niet alleen het lot van Wakanda in gevaar, maar ook dat van de rest van de wereld. Geconfronteerd met verraad en gevaar, moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen. Black Panther is nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Black Panther

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.