Op tv

4 tv-programma’s die scoren deze week

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
16 juli 2018 Via

Het WK voetbal is voorbij, dus krijgen andere leuke programma’s weer de tijd om voor jou een top tv-avond te scoren. Deze week op het programma: de meest hilarische redenen waarom Amerikanen naar het noodnummer ‘911’ bellen, Dora de avonturier en zoals elke week een nieuwe favoriete film uit onze filmcatalogus die je zeker niet mag missen. Deze week kijken we naar “22 Jump Street” met de one and only Channing Tatum.

Outrageous 911
Maandag om 18u00 op Investigation Discovery op nr. 28

Kijk naar de meest hilarische redenen waarom Amerikanen naar het noodnummer 911 bellen (112 voor België). Van een gefrustreerde meneer die geen wc-papier vindt in een supermarkt tot een vrouw die een Amerikaanse zwarte beer wilt reanimeren. Ontdek nog meer grappige verhalen, maandag om 18u00 op Investigation Discovery.

Outrageous 911


Dora
Woensdag om 14u35 op Nick Jr. Op nr. 38

Dora en Boots zijn op weg naar de grote muziekshow, maar dan rijdt de wagen met de instrumenten plots voorbij. Wat gaan ze nu doen? Dora is tweetalig opgevoed dus jonge kijkers kunnen ook hun eerste woorden Engels oppikken.

Dora


22 Jump Street
Vrijdag = filmdag

Na “21 Jump Street” komt “22 Jump street”. Agenten Jenko en Schmidt gaan opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert de nerdy art-scene te infiltreren. De hilarische film “22 Jump Street” is nu beschikbaar in je filmcatalogus.

22 Jump Street


Body Bizarre
Zondag om 23u40 op TLC op nr. 30

Deze week eindigen we met Body Bizarre, een Amerikaanse serie over mensen die aan een zeldzame of mysterieuze aandoening lijden. Sommigen moeten een operatie ondergaan die zo complex is dat de overlevingskansen bijzonder klein zijn. Je ziet het zondag om 23u40 op TLC.

Dody Bizarre

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018