Deze week op tv: De Belgen zijn klaar voor het WK

19 juni 2018 Via

Staan de pintjes koud, tricolore kleuren aan, BBQ opgestart? Check, Check en check! Start! Het WK is nu al een paar dagen bezig maar het is EINDELIJK aan ons Belgisch elftal om te spelen. Het werd tijd na al die maanden voorbereiding! Wij hier bij TV VLAANDEREN raden je dan ook niets anders aan om maandag en zaterdag naar onze Rode Duivels te kijken. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

België – Panama
Maandag om 16u10 op één HD nr. 1

Op de FIFA Wold ranking staan ze op de 55ste plaats, wij op de 3de. Het is de match die we niet mogen verliezen. De wedstrijd zelf begint om 17u00 met commentaar van Frank Raes.

België - Panama

Early Man
Woensdag = filmavond

Early Man speelt zich af in de tijd waar dinosaurussen en wollige mammoeten de aarde rondzwierven. De film vertelt het verhaal over een moedige holbewoner die zijn stam verenigt tegen een machtige vijand en daarmee alle andere holbewoners redt! Early Man is vanaf nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Early Man

Winx Club
Vrijdag om 14u55 op vtmKzoom op nr. 11

Duik mee in de magische wereld van de Winx samen met Stella, Bloom, Flora, Tecna, Daphne en Layla.

A Royal Affair

België – Tunesië
Zaterdag om 13u20 op één HD nr. 1

De tweede ontmoeting die onze Belgen hebben op het WK is met Tunesië. De commentaar bij de wedstrijd is opnieuw van Frank Raes. De match start om 14u00.

België - Tunesië

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn. We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.