Op tv

Deze week op tv: De Belgen zijn klaar voor het WK

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
19 juni 2018 Via

Staan de pintjes koud, tricolore kleuren aan, BBQ opgestart? Check, Check en check! Start! Het WK is nu al een paar dagen bezig maar het is EINDELIJK aan ons Belgisch elftal om te spelen. Het werd tijd na al die maanden voorbereiding! Wij hier bij TV VLAANDEREN raden je dan ook niets anders aan om maandag en zaterdag naar onze Rode Duivels te kijken. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

België – Panama
Maandag om 16u10 op één HD nr. 1

Op de FIFA Wold ranking staan ze op de 55ste plaats, wij op de 3de. Het is de match die we niet mogen verliezen. De wedstrijd zelf begint om 17u00 met commentaar van Frank Raes.

België - Panama


Early Man
Woensdag = filmavond

Early Man speelt zich af in de tijd waar dinosaurussen en wollige mammoeten de aarde rondzwierven. De film vertelt het verhaal over een moedige holbewoner die zijn stam verenigt tegen een machtige vijand en daarmee alle andere holbewoners redt! Early Man is vanaf nu beschikbaar in onze filmcatalogus.

Early Man


Winx Club
Vrijdag om 14u55 op vtmKzoom op nr. 11

Duik mee in de magische wereld van de Winx samen met Stella, Bloom, Flora, Tecna, Daphne en Layla.

A Royal Affair


België – Tunesië
Zaterdag om 13u20 op één HD nr. 1

De tweede ontmoeting die onze Belgen hebben op het WK is met Tunesië. De commentaar bij de wedstrijd is opnieuw van Frank Raes. De match start om 14u00.

België - Tunesië

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn. We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018